Individuelle klienter: Svane® Behandling og Terapi. Få et grundigt sundhedstjek.

Kranio Sakral Terapi og Energi Balancering.​

Kranio Sakral Terapi hvad er det godt til. Kranio Sakral Terapi er udviklet af kiropraktorer for 100 år siden en meget blid behandlingsmetode, der arbejder tæt sammen med menneskets nervesystemet, knogler og bindevæv. Hele kroppen inddrages i behandlingen, især bækken, rygsøjle og hoved. Behandlingen er meget blid men går dybt, giver øget ro, klarhed, overblik, indre frihed og balance. Skævheder og fastlåsninger løsnes, krop og sind kommer i bedre balance. Kranio Sakral Terapi hvad er det godt for:

Stress og skævheder i hoved, Nakke og rygsøjlen, Smerter i lænden og bækken Hovedpine, migræne Virus på balancenerven Svimmelhed, kvalme Graviditetsgener eks. kvalme og bækkensmerter Bihulebetændelse Følelse af skævhed i kroppen og wiplash / piskesmæld efter trafikuheld. Lidelser der kommer igen og igen, smerter Personlige problemer, angst, depressioner, følelsesmæssige problemer og svingninger.

Anvendes til børn og voksne. Anvendes til Babyer og børn og til ren forkælelse til kvinder efter fødslen. Ældre mennesker med begyndende hukommelse problemer og demens. Her er meget gode erfaringer. Arvæv der giver problemer efter operationer her gives befordrende Bindevævs Massage.

Mor - Far og Barn.

Baby og Børnebehandling®

Blid behandling med Kranio Sakral Terapi til det lille barn.

Ganen , nakke og rygsøjle, bækken mm. korigeres blidt. Se mere under Kranio-Sakral Terapi. Børnebehadling 1 time: ........................ 450,- kr.

Børn med særlige behov: Indlæringsproblemer, ADHD.mm.................. 450.-kr.

Samtale rådgivning og vejledning til forældre ca. 1 3/4 time: ....................... 850,- kr.

Svane® Massage sessioner: Omsorg, støtte til kvinder før og efter fødslen:

- Massage til gravide kvinder og efter fødslen

- Behandling af kvinder med skævheder i nakke, ryg og bækken m.m.

- Healende Svane Massage til begge forældre efter fødslen.

- Individuel Terapi og Energibalancering.

- Parterapi.

1 3/4 time: .........................850,- kr.​

Gavekort udstedes.

Tidsbestilling: Alle hverdage mellem 8.15 og 9.00 på 48 70 87 96.

Svane Børnebehandling®

Svane Børnebehandling®

Har dit barn problemer med skævheder. Problemer med ondt i maven, kolik, amme/sutte problemer og skævheder i rygsøjle, bækken, hoved og gane.

Det er altid en god ide at få undersøgt barnt efter fødslen for skævheder.

Instruktion til forældrene, som opfølgning på behandlingen.

Børn 1 times behandling: Kr...................... 450,-.

Kontakt Svanecentret® for nærmer oplysninger.

Hverdage 8.15-9.00 tlf: 4870 8796 eller Mobil - SMS 5134 1896

Ved afbud senere end 24 timer før alle sessioner er du forpligtet til at betale sessionen.

Samtaleterapi for individuelle klienter:

Har du brug for hjælp? Står du ved en korsvej? Vil du gro og udvikle dig?​

Den healende samtale er et møde hvor du får mulighed for personlig og spirituel udvikling, efter behov og ønske. En healende samtale kan i høj grad være øjenåbner for at se nye muligheder / potentialer, overvinde forhindringer og finde nye veje til at komme videre i dit liv.

Du vil få mulighed for et fortroligt møde, hvor du bliver mødt, set og lyttet til der hvor du er og du vil få mulighed for støtte og hjælp.

Sessionen kan kombineres med :

Svane afspændings Massage, Svane Massage 1+. Massage 1+3. Massage 1+12.

Energibalancering. Coaching mm. efter dit behov.

Svane® Massage. Healende Massage til krop og sjæl.

Er sundhedsbefordrende og helhedsorienteret service til kroppen og sind. Det er en kombination af kropsmassage, samtale og energibalancering og healing.

Svane® Massage gives som enkeltstående sessioner med afspændingsmassage og/eller som strukturerede serier af sessioner.

Derkan anvendes Hotstone varme lava sten, som en del af massagen, med focus på ryggen. Det virker dybt afspændende, løsner spændinger og anbefales ved slid i ryggen. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og knogler og giver i sig selv større grounding, jordforbindelse og healende.

Det er en fantastisk dejlig oplevelse.

Svane® Massage

Afspændingsmassage, afhjælper stress og spændinger, giver dig en befordrende pleje, omsorg og velvære i krop og sind. 1 3/4 time: Kr.................................................... 850,-kr.

Massagen afhjælper dyb stress og meget velegnet som efterbehandling hvis du har været syg.

Svane® Massage 1+3 - Samtale og Massage.

Et cyklusforløb bestående af 4 sessioner, hvor vi koncentrerer os om et bestemt problem eller om at udvikle ønskede egenskaber. I sessionerne behandles temaer som grounding, her og nu situation, livshistorie, perspektiv, erfaringer og begivenheder. Sidst sætter vi fokus på fremtidige handlemuligheder, fornyet indsigt.

Svane® Massage tilrettelægges i samarbejde med klienten.

Pris pr. session 1 3/4 time:................................................................................... 850,-kr.

Gavekort udstedes.

Tidsbestilling: Alle hverdage mellem 8.15 og 9.00 på telefon: 48 70 87 96.

Ved afbud senere end 24 timer før alle sessioner er du forpligtet til at betale sessionen.

Svane® Organ Massage

Kan hjælpe dig til at genoprette optimalt helbred og funktion i dene vitalt organer. Oragn Massage er en meget blid og præcis form for Massage der,befordre cirkulationen og frigør spændinger rundt om og i organerne. Organ Massage stammer fra osteopater,en lille gruppe læger i USA som arbejde med Massage som supplement til deres medicinske praksis og som i dag videreudviklet af franske osteopater. Sundhed i hver celle i kroppen er afhængig ad cirkulation af blod, lumfe og andre væsker. De forskellige dele af mave-tarmkanalen, spiserør, maven, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm og endetarmen har alle muskler, der fører føden frem til fordøjelselkanalen. Hvis bevægelsen i disse muskler er nedsat p.g.a. arvæv efter operationer eller spændinger, er disse muskler mindre efektive. Disse fordøjelsesorganer, såvel som andre organer milten, nyrer, blære, galdeblære og lever er afhængige af andre musklers bevægelser rytmiske spænding og afspænding for at føre blodet tilbage til hjertet. Organerne er afhængige af musklernes rytmiske spænding og afspænding i de muskler der omgiver abdomen - vejrtrækningsdiaphragma ovenover trykker ned i mavemusklerne foran trykker organerne tilbage og musklerne langs rygraden bagtil ændre abdomens form og rum. Vi for stadig flere problemer fordi vi sidder mere og mere og vi bevæger os for lidt. Enhver reduktion i cirkultationen kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhesnivau. Hvis denne reduktion har stået på i flere år eller ti år kan celler, væv eller hele organer blive syge. Organ Massage forberdre bevægelsen og cirkulation - og hjælper mange menneker til at genskabe eller vedligeholde deres helbred.

Organ Massage består af 4 sessioner.

Svane® Massage - Terapi og Personlig Udvikling

Ønsker du dybe, meninge og virkelig forandring i dit liv?

Svane® Massageserien Livscyklus 1+12​

Pernille Kondo Individuelle sessioner i et dybtgående Samtale og Massageforløb på 13 sessioner. Du får mulighed for at gennemgå en personlig og systematisk udviklingsproces.Denne serie anbefales når du har fået Svane® Massage 5 gange eller anden behandling og føler dig parat til virkelig fordybelse og et skift i dit liv.

1+ Indledende session med en hel kropsmassage. Samtale afklaring af målsætning for forløbet, her gives en hel krops Massage. Derefter følgerde 12 sessioner. Hver session indledes med en samtale.

1-2-3: I de første 3 sessioner arbejdes med grounding og forholdet til din praktiske fysiske realitet. Massagen tager udgangspunkt i benene.

4-5-6: Næste fase arbejdes med din personlige historie, følelseslivet, om det at få gjort livets erfaringer til en befordrende og frugtbar ballast. Massagen tager udgangspunkt i ryggen.

7-8-9: Herefter arbejdes videre med udtryk, sensitivitet og relationer. Det gælder om at få brugt og delt dine ressourcer, alt det du har i dig og levendegjort det i forhold til dig selv og andre mennesker. Massagen tager udgangspunkt i arme, hals og bryst.

10-11-12: I de sidste sessioner arbejdes der med centrering. At være centreret vil sige, at du lever dit liv i overensstemmelse og autenticitet med den, du er. Centreringsfasen er der, hvor du lærer at høste frugten af dit udviklingsarbejde og gøre sig klar til indre og ydre fornyelse og indsigt. Massagen tager udgangspunkt i forsiden af kroppen, mave, hoved og hele kroppen.

Det anbefales at sessionerne placeres med ca. 4 ugers mellemrum, der kan give en almindelig massage ind imellem hvis der opstår akut behov.

Pris pr. session ca. 1 3/4 time:........................ 850,- kr.

Ved afbud senere end 24 timer før alle sessioner er du forpligtet til at betale sessionen.

Individuelle Klienter:

Har du brug for hjælp? Står du ved en korsvej? Vil du gro og udvikle dig?

Ønsker du hjælp til at se klart?

Personlig rådgivning / vejledning i form af samtale og fordybelse, energibalancering og healing.

Ondt i rygggen, skæv rygsøjle, bækken, korsben, haleben diskuspolaps mm.

Sessionen tilrettelægges efter dit behov her og nu:

1 3/4 time:............................................ 850,- kr.

Par Terapi 1 3/4 time:.......................... 850,- kr.

Ved afbud senere end 24 timer før alle sessioner er du forpligtet til at betale sessionen.

Supervision.

Hvad er Supervision. Supervision kan være fagligt og eller personligt udviklende.

I supervision fokuseres der på løsninger og ressourcer frem for begrænsninger.

Involverede personer har tavshedspligt, som følge er supervision et trygt forum med mulighed forudvikling og dybere.Supervision er en metode, som i form af samtale bringer en person (eller en gruppe) til selv at finde- opdage løsningsmodellen på problem.

En Supervision gennemløber som regel følgende faser:

Analyse og supervisionsdialog.

Handlingsplan og rådgivning.

Supervision til alle behandlere, terapeuter, undervisere, ledere, m.fl.

En session - 1 3/4 time........................ 850,-kr.

Coaching - På vej til succes

Krop og succes er en serie med 5 målrettede og strukturerede ressurce samtaler og Massage. Sessioner sigter mod udvikling både privat og i dit professionelle liv.

Coaching hjælper dig til at blive mere målrettet og klar og til at få mere ud af dit liv.

En session - 1 3/4 time Kr.................... 850,-kr.

Ved afbud senere end 24 timer før alle sessioner er du forpligtet til at betale sessionen.

​Pernille Kondo, Indehaver/Leder

Firmainformation

Svanecentret v/Pernille Kondo

CVR: 34535981

Tisvilde Bygade 14B

3220 Tisvildeleje

Kontaktinformation

Telefon: 48 70 87 96 SMS / Mobil 51 34 18 96

E-mail: svanecentret@mail.dk

Åbningstider: man-fre 08:00 - 16:00