Yoga

Yoga er en måde at arbejde med sig selv på, en god vej til større fysisk og psykisk velvære. Du vil forøge elasticiteten i dit bindevæv og smidigheden i din krop, som er forudsætning for at vi kan holde os vitale og smidige højt op i årerne. I en rolig og tillidsfuld atmosfære arbejder vi med et afvekslende program bestående af Yogastillinger, hvori det klassiske program vil indgå. Du lærer at arbejde med dit åndedræt, din kropsholdning og koncentration og opnår derved en bedre balance i krop og sind. Yoga virker opbyggende og smidiggørende på hele kroppen og gør dine bevægelser friere. Gennem afspænding vil vi opbygge ro, indre stilhed og bevidsthed .
Ønsker du at tilegne dig forståelse i læren om energi, til glæde for dig selv og dine medmennesker?
I en tryg og accepterende atmosfære vil vi erhverve os erfaringer og ny viden. Vi vil arbejde mod større indre ro, som er nødvendig for at stå fast på egne ben i vor tid.

  • Fordybelse i drømmens sprog
  • Chakraernes bevidsthedsmuligheder
  • Teknikker med visualisering, koncentration, lyd, farver og lys
  • Dyb kontakt til jordforbindelse / jordpunktet
  • Fred og stilhed i mit sind og bevidst sjælkontakt

Som kropstræning tager vi udgangspunkt i bindevævet, som er vigtigt at holde smidigt og elastisk hele livet. Øvelserne vækker og vitaliserer bindevævet både fysisk og psykisk, aflaster nervesystemet og giver mere ro og social intigitet.
Vi vil anvende yogastillinger og åndedrætslære samt afspændingen Yoga Nidra og Prana Vidya, som er læren om selvhealing. Formålet er at hjælpe den enkelte til selv at opbygge større fysisk og psykisk stabilitet og balance.
Kurset er for både mænd og kvinder.

Forudsætning for deltagelse: Lyst

Yoga - Selvhealing ­- Meditation og Energiforståelse

Sindsro - Glæde og fornyet overskud.

Mandage kl. 18.30 - 21.00.

I en tryg og accepterende atmosfære bliver du undervist i Yoga asanas (stillinger) og Pranayama (åndedræts træning) der styrker, opbygger, smidiggør kroppen og gør dine bevægelser og sindet friere og lettere. Yoga Movements ”Den aldersløse krop” er arbejdet med rolige bindevævs øvelser, som forøger og forynger elasticiteten og fleksibiliteten i kroppen, mindsker og afvikler stress og giver dig en flot kropsholdning.

Klassisk Yoga og Solhilsen vil indgå i programmet, som dynamisk og opbyggende kropstræning. Vi styrker mave, læn, ryg og hele kroppen. Du lærer at arbejde med din koncentration og dit åndedræt som er bindeleddet mellem krop og sind. Derved opnår du en langt bedre åndedræts kapacitet og evnen til at rense fysisk, psykisk og mentalt vil forbedres væsentligt. Åndedrættet er bindeleddet mellem krop og sindet, dette vil give dig en større indre ro og stabilitet. Øjenøvelser vil indgå i programmet.

Teknikker du nemt vil kunne indplanterer i din dagligdag.

I Meditationen lære du at skabe ro i Krop, Følelser, Tanker, redskaber der giver dig din naturlige ro i dit sind tilbage.

Målet er Sindsro, Indre Fred og kontakt til den uendelige kilde af Lys og Kærlighed. I en tryg og accepterende atmosfære vil du blive undervist i at Kropsscanning, Energiforståelse, Selvhealing og værdien af Nuets kraft. Det er i Nuet Sindsroen etableres. Vi afslutter aftenen med Dybde afspænding, som måske vil blive din ugens bedste stund. På gruppen taler vi også om hvordan vi vedvarende opbygger og opretholder vores sundhed livet igennem.

Du bedes være klar i undervisningsrummet, vi starter præcis.

Forudsætning for deltagelse på gruppen: Lyst til nærvær. Gruppen er for alle både mænd og kvinder i alle aldre. Vi mødes 10 gange. Kursus pris: 1500.-kr.

Tilmelding sker ved at indbetalt beløbet inden kursus starten på konto:6300 1569106.

Læs mere om Svanecentrets aktiviteter: Klik ind på www.svanecentret.dk

Jeg arbejder i min klinik på Svanecentret med Klassisk Kinesisk Akupunktur og Medicin, Samtale, Svane Massage og Kranie Sakral Terapi mm. Jeg giver velvære Massage behandlinger, der forebygger stress og behandling og vejledning af Individuelle klienter med svækkelser og alvorlig sygdom.

Hjertelig velkommen til Svanecentret i Tisvildeleje.

​Pernille Kondo, Indehaver/Leder

Firmainformation

Svanecentret v/Pernille Kondo

CVR: 34535981

Tisvilde Bygade 14B

3220 Tisvildeleje

Kontaktinformation

Telefon: 48 70 87 96 SMS / Mobil 51 34 18 96

E-mail: svanecentret@mail.dk

Åbningstider: man-fre 08:00 - 16:00