Spirituelle rejser kursus i Kursus i A Course in Miracles.

Lytter du til frygtens eller kærlighedens stemme? Tilgivelsens vej. ​

Vi rejser til den hellige, græske Ø Patmos i Grækenland.​ Undervisning på eget Center på øen.

Deltag 1 uge eller 2 uger. Spirituelle rejser i høj kvalitet.


Kursus i : "I Integritet og Tilgivelse" - "Skab det liv, du ønsker dig, i Kærlighed"

 Kurser  I:  6. - 22. juli 2019. 8 dages kursus pris kr. 5000.- 15 dages kursus pris kr. 6500.-

 Kursus II: 7. - 23. september 2019. 8 dages kursus pris kr. 5000.- 15 dages kursus pris kr. 6500.-

Kursus III: 20. september -7. oktober 2019 Kursus pris kr. 5000.- 15 dage kursuspris kr. 6500.- Der undervises på engelsk.

​​

Læs hvad tidligere deltagere synes​

Se galleriet fra tidligere rejser

9atmos: Sommerkursus

Her underviser: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut

Rejseudbyder: www.Svanecentret.dk i Tisvildeleje ved Pernille Kondo

Destination: Øen Patmos i Grækenland hvor Johannes modtog sin åbenbaring.

Rejsedato: 6. - 22. juli 2019  med alt  15 dage.

Kursuspris   7 dage: kr.- 5000.-  Hele rejsen incl. alt  kr.  9.089.-

Kursuspris 15 dage: kr.- 6500.-  Hele rejsen incl. alt  kr. 11.789.-

Kategori: Ferie - Kursus - Bevidstheds udvikling og Helbredelse af sindet.

Pladser: 10 | Åben for booking.

Forudsætning: Lyst. For mennesker M/K- gerne med ven eller partner, som har lyst til at lære at skabe i Kærlighed.

Afrejse fra: Kastrup eller Billund.

Meditations-form: Guidet Meditation og Tilgivelse.

Tillades børn på rejsen: Nej

Er rejsen røgfri: Nej.

Er rejsen alkoholfri: Nej

​Vi rejser til den smukke Spirituelle græske ø Patmos. Vi ankommer først i  juli, hvor der endnu ikke er så mange turister, alt emmer af fred og idyl. Det er på denne hellige ø, Johannes modtog sin åbenbaring. Jeg har afholdt kurser her på øen i adskillige år i "Et kursus i Mirakler" og det er et velfungerende, ideelt sted, for fred og fordybelse. Her kan du få en lære- og oplevelsesrig ferie, helt ud over det sædvanlige, her er en meget befordrende og høj energi. Hvis du også er spirituelt interesseret, vil denne oplevelse helt sikkert være noget for dig.

Vi vil udforske den smukke ø og besøge det imponerende Johannes kloster, hvor der stadig lever ca. 25 munke og hjælpere hele året. Klostret er fra år 1088 det rejser sig som en eventyrborg omringet af kernelerede beskyttende mure. Vi besøger den lille vidunderlige grotte hvor Johannes havde sin åbenbaring, og forbinder os til energien som er der. Johannes Grotten på Patmos er en af verdens åbnings portene, Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem. Patmos har status som, Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På rejsen vil der være indlagt vandreture på af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben på Patmos. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro og, det er netop dette, vi ønsker at gøre på denne rejse.​

Kurset "A Course in Miracles" er Spitituel Psykoterapi: På kursus vil der være aspekter af en Kursus-Retræte med stilhed og fordybelse hver dag. Vi deler og underviser ud fra et fælles ønske om at gå hjertets vej. Når vi gør os villige til at afvikle frygten i os og sige ja til Kærlighed, Helbredes sindet. Det er ikke muligt at afvikle mørket ved at kæmpe og slås med os selv og andre, men det er i den grad muligt ved at tænde lyset i os.

Vi vil udforske den smukke ø med det imponerende Johannes kloster fra år 1088, som rejser sig som en eventyrborg med kernelerede mure. Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem og Patmos har status som Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På den spirituelle rejse vil der være indlagt vandreture på af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben her. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro, og det er netop dette vi ønsker at gøre, på denne rejse.

​Der vil være undervisning i meditation og selv-tilgivelse i en tryg og accepterende atmosfære, morgenen og aften. Midt på dagen, i den varme tid holder fri "fri leg" og nyder livet. Du får ind imellem en lille opgave med til fordybelse. I fritiden vil vi bade og dase, på skønne små sandstrande og spise dejlige solmodne tomater, græsk salat og hjemmelavede specialiteter, på de små lokale tavernaer. Friske råvarer kombineret med kærlighed, for her laver man god mad. Vi vil gå på vandreopdagelse på gedestierne, i bjergene og udforske og opleve sjove og spændende steder på øen. Patmos har det hele, der er dejlige forretninger og cafeliv, når man trænger til det.

 Vi samles igen hen på eftermiddagen og arbejde videre. Du får selvfølgelig støtte og vejledning undervejs.

Vi praktiserer Fordybelse - Sindsro, og øvelser og lærer at omsætte det hele til vort daglige liv og virke. De gennemgående tema er: Integritet, Selvtilgivelse og Tilgivelse - Hvordan skaber jeg det liv, som jeg ønsker mig i Kærlighed. Vi observerer og undersøger sindet og lærer, hvordan vi afvikler ego sindets mangt over os. Målet er en direkte forbindelse til Fred - Lys og Kærlighed.​

Vi spiser sammen hver dag, hvis du ønsker det, og vi laver mad sammen hjemme i mit køkken af og til af friske råvarer.

​Vi holder en lille aftensamling, når der er behov for det. Der er fridage og masser af sjove og dejlige oplevelser undervejs. Du har mulighed for at deltage i det græske ø liv, hvis du har lyst, og du vil helt sikkert føle dig som en del af øen. Patmoerne er meget gæstfrie.​

Vi vil på gruppen arbejde med bl. a. følgende emner:

 • Integritet: Lær at bevarer dig selv og dit personlige og private rum.​
 • At blive tryg ved dig selv og i din egen krop.​
 • Hvad vil du gerne opnår, og hvad vil du gerne undgå?​
 • Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af?​
 • At lærer at bruge dit Solar Plexus bevidst, det er det, der kaldes mavefornemmelse i praksis. Vi træner og praktiserer øvelser.​
 • Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe en etage op til første sal, den har mange trin / gradienter. Se og forstå livet på en gradient.​
 • Hvordan opnår jeg mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskab?​
 • Forvandling af frygt til tryghed og kærlighed.​
 • Den Healende samtale og aktiv lytning er vejen. Den helbredende samtale og deling.​
 • Tryghed i dig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan håndtere at møde og rumme andre mennesker.
 • ​Hvordan påvirker mine beklagelser mit liv?​
 • Hvordan påvirker den måde jeg tænker på mit liv?​
 • Meditation og Selv-Tilgivelse hjælper dig til at rense og skabe dit eget indre rum, af Fred der skaber mulighed for at blive en kanal for fred.​
 • Ønsker du at indgå i en gruppe og at skabe et befordrende og enhedsskabende fællesskab og lade dine højeste kvaliteter råd?​
 • Vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme dybere og videre.​
 • Hvordan erkender / oplever jeg forbindelse til The Holy Spirit - Helligånden?

Mærk kroppen og nærværret og kom ind i Nuet.

Ind imellem praktiserer vi kortere sessions med åndedrætstræning, kropstræning og øvelser, der løsner op. Blide Yoga og Qi Gong øvelser og Dybdeafspænding mm. vil indgå i dagene efter gruppens behov. Husk at medbringe et liggeunderlag.

Overnatning på den hvide strand:

Det er et stort ønske fra tidligere deltagere på kurset, at få mulighed for at overnatte på "Psili Amos den hvide strand" det er den bedste strand på Patmos, et helt vidunderligt sted. For at komme ud til Psili Amos strand, må man gå til fods over det lille bjerg ca. 25 min, en meget smuk tur. Ellers sejler et lille skib, der ud nogle dage om ugen. Skibet venter på os og sejler os hjem sent på eftermiddagen. Til denne strand bliver alle råvarer stadig transporteret på æselryg eller båd ud til stranden af den gamle bedstefar, som driver en skøn lille Tavarna med sin søde kone og deres familie. Et helt enestående sted. Hvis du ikke ønsker at overnatte på stranden, vandre du blot hjem til Hotellet igen, eller tager skibet tilbage igen og nyder bare dagen på stranden. Du har selvfølgelig også mulighed for at tilbringe din fridag helt som du selv ønsker dig.

Undervisere: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut.​

Spirituelt Center for Meditation og undervisning.

www.svanecentret.dk. -  svanecentret@mail.dk


Indkvartering: 

Hotel Sunset  på Patmos. Delt dobbelt værelse koster 20 Euro pr. døgn inkl. morgenmad. Enkelt værelse koster 34 EURO pr døgn incl morgenmad, og er ekstra. Værelse standarten på Hotel Sunset er en kategori 3, almindelig god græsk standart. 

Andre overnatningsmuligheder:

Hotel Australis eller www.villaknossos.com et smukt sted, ligger meget tæt på på mit hus.

Hotel værelse 45 Euro, lejlighed ca. 50 Euro pr nat.

Nikos studio ligger ret nær mit hus. værelse 45 Euro, lejlighed 55 Euro pr nat. Begge steder kan man bo to og dele udgiften.

Standarten er bedre på de to sidst nævnte og i lejlighederne kan man selv lave mad. Alle tre steder er familie drevet, meget hyggelig med en  venlig atmosfære, og altid pænt og rent. 

​Jeg sørger for reservation af hotel.

Rejsens pris: ca. kr. 11.789.- incl fly, båd, hotelophold og undervisning.

Prisen for rejsen er beregnet ud fra flg:

Flypris ca. 2500.-

Kursus - Undervisning: kr. 6500.- for 2 uger.

Du kan bo på Hotel Sunset  på Patmos, 10 min for mit center.

I delt dobbeltværelse med 15 overnatninger 20 Euro pr. døgn incl morgenmad. Hvis du ønsker at bo i Eneværelse: 34 Euro pr døgn incl. morgenmad, er det ekstra.

Ny lille skat på hotelværelset 0,50 cent pr døgn pr værelse.

Båden til Patmos koster 80 Euro tur/retur.

Lufthavns bus 12 Euro tur/retur.


Flyrejse: Hvordan du bestiller fly. Gruppen rejser sammen, hvis muligt.

Lige nu har SAS billige billetter København - Athen retur ca. kr. 2.500. lørdag den 6. juli 2019 en mulighed er fly kl. 08.35 med ankomst Athen kl. 12.55 fly nr: SK777. Eller andet fly der er i Athen senest kl. 19.00. Hjemrejse mandag den 22. juli 2019 Athen til København SAS bedste tid er kl. 13.40 fly nr: SK778 med ankomst København kl. 15.55. Du bestiller selv billetten. Pernille Kondo hjælper gerne med bestilling af flybillet og båd. (Hurtig bestilling af fly, da der kan forekomme prisstigninger). Du kan finde billige flybillet på SAS.dk. momondo.dk, eller travellink.dk. 

Bestil evt. et eurobonus kort hos SAS, Tlf: 70 10 20 00 så er bestilling af billetter hos SAS meget enkel. 

Send kopi af fly og båd billetterne til Svanecentret så er du tilmeldt gruppen.

Rejsen fra Athen til Patmos:

Fra Athen lufthavn går der lufthavnsbus til Piræus havn, enkel billet 6 Euro. Det tager 1 1/2 time. Gå ind på selve havne området, afhent din billet til færgen i det lille Blue Star billetkontor, som du har bestilt og betalt hjemmefra. Til højre for indgangen afgår gratis bus ud til kajen hvor "Superfast XII" sejler til Patmos med afgang kl. 23.55. Du kan gå ombord på båden 2 timer før. Sejltiden er beregnet til ca. 8 timer og båden ankommer til Patmos ca. kl. 8.00 næste morgen. Prisen 80 Euro retur. Gruppen bliver hentet på havnen, ved ankomsten til Patmos.

Hjemrejse fra Patmos til Piræus havn:

Hjemrejse fra Patmos søndag den 21.07.2019 med "Blue Star 1" afgår kl. 23.55, med ankomst til Piræus mandag morgen ca. kl. 08.00. Gratis bus direkte fra båden og til havne udgangen. Gruppen tager lufthavnsbussen 6 EURO fra Piræus til Athen lufthavn, det tager ca. 1 1/2 time. SAS fly fra Athen mandag den 22.07. 2019 kl. 13.35 - kl. 15.50 ankomst København.. 

Ekskl. i priserne: Fortæring ud over morgenmaden og udflugter afregner du selv. Priserne er meget rimelige på Patmos.

Vigtigt: Du skal selv reservere billet til båden hjemme fra.

Søg på: www.bluestarferries.gr. Vælg EN for engelsk, gå til "Book online" vælg Patmos og bestil og betal din billet her.

Du kan overveje en kahyt, som koster 80 Euro for en returbillet.

Dette er den absolut billigste vej til Patmos.​

Tilmelding: så tidligt som muligt så du får de bedste priser og senest 14 dage før afrejsen.

Tilmelding: Send fulde navn, adresse, telefon og Email, til 

svanecentret@mail.dk

Skriv lidt om dig selv og send det til Pernille Kondo.

Send venligst en kopi af dine fly og båd billeter til Svanecentret, når de er bestilt.

Informations- og Rejsemøde er obligatorisk:

Torsdag 6. juni 2019 Kl. 18.30. Jeg sørger for lidt mad.

Betaling:

Kursusprisen er  kr. 6500.- Depositum kr. 3.000.- betales til Svanecentret på Konto: 6300 1569106 ved tilmelding.

Restbeløbet kr. 3.500.- betales senest 7. juni 2019.

Hotel opholdet afregner du kontant direkte på hotellet i EURO.

Fly og båd billet afregner du selv direkte.

Afbestillings betingelser: 

Tilmelding er bindende på selve kurset, depositum kr. 3.000.-

Rejsegarantifonden:

Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Svanecentret afholder sensommer kursus på den hellige Ø Patmos i det græske øhav igen i september måned den 6.- 23. september 2019. Du er altid meget velkomme til at ringe til Pernille Kondo og høre mere på tlf: +45 5134 1896 bedst i telefontiden mellem Kl. 8.00 - 9.00. 

Ellers læg venligst en besked så ringer jeg tilbage til dig.

Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte Pernille Kondo på svanecentret@mail.dk.​

Patmos: Sensommerkursus

Her underviser: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut

Rejseudbyder: Svanecentret i Tisvildeleje ved Pernille Kondo

Destination: Øen Patmos i Grækenland hvor Johannes modtog sin åbenbaring.

Rejsedato: Den 7. - 23. september 2019 med alt 16 dages ferie.

Kursuspris 7 dage: kr.- 5000.- Hele rejsen incl. alt kr. 9.089.-

Kursuspris 15 dage: kr.- 6500.- Hele rejsen incl. alt kr. 11.789.-

Kategori: Ferie - Kursus - Bevidstheds Udviklings og Helbredelse af sindet.

Pladser: 10| Åben for booking.

Forudsætning for deltagelse: Lyst. For mennesker M/K- gerne med ven eller partner, som har lyst til at lære at skabe i Kærlighed.

Afrejse fra: Kastrup eller Billund.

Meditationsform: Guidet Meditation og Tilgivelse.

Tillades børn på rejsen: Nej

Er rejsen røgfri: Nej

Er rejsen alkoholfri: Nej

​Vi rejser til den smukke Spirituelle græske ø Patmos. Vi ankommer i september hvor der nu ikke er så mange turister, alt emmer af fred og idyl. Det er på denne ø, at Johannes modtog sin åbenbaring. Jeg har afholdt kurser her på øen i adskillige år i "Et kursus i Mirakler" og det er et velfungerende, ideelt sted, ideelt for fred og fordybelse. Her kan du få en lære- og oplevelsesrig ferie, helt ud over det sædvanlige, her er en meget befordrende og høj energi. Hvis du også er spirituelt interesseret, vil denne oplevelse helt sikkert være noget for dig.

Vi vil udforske den smukke ø og besøge det imponerende Johannes kloster, hvor der stadig lever ca. 25 munke og hjælpere hele året. Klostret er fra år 1088 det rejser sig som en eventyrborg omringet af kernelerede beskyttende mure. Vi besøger den lille vidunderlige grotte hvor Johannes havde sin åbenbaring, og forbinder os til energien som er der. Johannes Grotten på Patmos er en af verdens åbnings portene, Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem. Patmos har status som, Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På rejsen vil der være indlagt vandreture af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben her. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro og, det er netop dette, vi ønsker at gøre på denne rejse.

Kurset "A Course in Miracles" er Spitituel Psykoterapi: På kursus vil der være aspekter af en Kursus-Retæte med stilhed og fordybelse hver dag. Vi deler og underviser ud fra et fælles ønske om at gå hjertets vej. Når vi gør os villige til at afvikle frygten i os og sige ja til Kærlighed, Helbredes sindet. Det er ikke muligt at afvikle mørket ved at kæmpe og slås med os selv og andre, men det er i den grad muligt ved at tænde lyset i os.

​Vi vil udforske den smukke ø med det imponerende Johannes kloster fra år 1088, som rejser sig som en eventyrborg med kernelerede mure. Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem og Patmos har status som Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På den spirituelle rejse vil der være indlagt vandreture på af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben her. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro, og det er netop dette vi ønsker at gøre, på denne rejse.​

Der vil være undervisning og meditation i en tryg og accepterende atmosfære, morgenen og aften. Midt på dagen, i den varme tid holder vi fri " Fri leg" og nyder livet. Du får nogle gange en lille opgave med, til fordybelse. I fritiden vil vi bade og dase, på skønne små sandstrande og spise dejlige solmodne tomater, græsk salat og hjemmelavede specialiteter, på de små lokale tavernaer. Friske råvarer kombineret med kærlighed, for her laver man god mad. Vi vil gå på vandreopdagelse på gedestierne, i bjergene og udforske og opleve sjove og spændende steder på øen. Patmos har det hele, der et dejligt og cafe og forretningers liv, når man trænger til det.

Vi samles igen hen på eftermiddagen og arbejde videre. Du får selvfølgelig støtte og vejledning undervejs.

Vi praktisere Fordybelse - Sindsro og øvelser og lære at omsætte det hele til at befordre vores daglige liv og virke. Det gennemgående tema, er Integritet, Selvtilgivelse og Tilgivelse. - Hvordan skaber du det live, som du ønsker i Kærlighed. Vi observerer og undersøger sindet og lærer hvordan vi afvikler egosinds mangt over os. Målet er en direkte forbindelse til Fred - Lys og Kærlighed.

Vi spiser sammen hver dag hvis du ønsker det, og vi laver mad sammen hjemme i mit køkken af friske råvarer.

Vi holder en lille aftensamling, når der er behov for det. Der er fridage og masser af sjove og dejlige oplevelser undervejs. Du har mulighed for at deltage i det græske ø liv, hvis du har lyst og du vil helt sikkert, føle dig som en del af øen. Patmoerne er meget gæstfrie.

Vi vil på gruppen arbejde med bl. a. følgende emner:

 • Integritet: Lær at bevarer dig selv og dit personlige og private rum.​
 • At blive tryg ved dig selv og i din egen krop.​
 • Hvad vil du gerne opnår, og hvad vil du gerne undgå?​
 • Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af?​
 • At lære at bruge sit Solar Plexus bevidst, det er det, der kaldes mavefornemmelse i praksis. Vi træner og praktiserer øvelser.​
 • Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe op til første sal, den har mange trin / gradienter. Se og forstå livet på en gradient.​
 • Hvordan opnår jeg mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskab?​
 • Forvandling af frygt til mere tryghed og kærlighed.​
 • Den Healende samtale og aktiv lytning er vejen. Den helbredende samtale og deling.​
 • Tryghed i mig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan håndtere at møde og rumme andre.​
 • Hvordan påvirker mine beklagelser mit liv?​
 • Hvordan påvirker den måde jeg tænker på mit liv?​
 • Meditation og Selv-Tilgivelse hjælper dig til at rense og skabe dit eget indre rum, af Fred der skaber mulighed for at blive en kanal for fred.​
 • Ønsker du at indgå i en gruppe og at skabe et befordrende og enhedsskabende fællesskab og lade dine højeste kvaliteter råde?​
 • Vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme dybere og videre.​
 • Hvordan erkender / oplever jeg forbindelse til The Holy Spirit - Helligånden?​
 • Mærk kroppen og nærværret og kom ind i Nuet.
 • Ind ind imellem praktiserer vi kortere sessioner med åndedrætstræning  kropstræning og øvelser der løsner op. Blide Yoga og Qi Gong øvelser og Dybdeafspænding mm vil indgå i dagene efter gruppens behov. Husk at medbringe et liggeunderlag.

Overnatning på den hvide strand:

Det er et stort ønske fra tidligere deltagere på kurset, at få mulighed for at overnatte på "Psili Amos den hvide strand" det er den bedste strand på Patmos, et helt vidunderligt sted. Til det har vi brug for flere små telte. For at komme ud til Psili Amos strand, må man gå til fods over det lille bjerg ca. 25 min, en meget smuk tur. Ellers sejler et lille skib, der ud nogle dage om ugen. Skibet venter på os og sejler os hjem sent på eftermiddagen. Til denne strand bliver alle råvarer stadig transporteret på æselryg eller båd ud til stranden af den gamle bedstefar, som driver en skøn lille Tavarna med sin søde kone og deres familie. Et helt enestående sted. Hvis du ikke ønsker at overnatte på stranden, vandre du blot hjem til Hotellet igen, eller tager skibet tilbage igen og nyder bare dagen på stranden. Du har selvfølgelig også mulighed for at tilbringe din fridag helt som du selv ønsker dig.​

Undervisere: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut.

​Spirituelt Center for Meditation og undervisning.

www.svanecentret.dk - svanecentret@mail.dk

Indkvartering: 

Sunset Hotel på Patmos. Delt dobbelt værelse koster 20 Euro pr. døgn inkl. morgenmad. Enkelt værelse koster 34 EURO pr døgn. Værelse standarten på Hotel Sunset er en kategori 3, almindelig god græsk standart. Her er 10 min at gå til mit hus.

Skat på hotelværelset pr nat 0.50 cent.

Andre overnatningsmuligheder:

Hotel Australis eller www.villaknossos.com et smukt sted, ligger meget tæt på på mit hus. 

Hotel værelse 45 Euro, lejlighed ca. 50 Euro.

Nikos studio ligger ret nær mit hus. værelse 45 Euro, lejlighed 55 Euro pr nat. Begge steder kan man bo to og dele udgiften.

Standarten er bedre på de to sidst nævnte og i lejlighederne kan man selv lave mad. Alle tre steder er familie drevet, meget hyggelig og venlig atmosfære.

​Jeg sørger for reservation af hotel.

Rejsens pris: ca. kr. 11.789.- incl fly, båd, hotelophold og undervisning.

Prisen for rejsen er beregnet ud fra flg:

Flypris ca. 2500.-

Kursus - Undervisning: kr. 6500.- for 2 uger.

Du kan bo på Hotel Sunset på Patmos, 10 min for mit center.

I delt dobbeltværelse med 15 overnatninger 20 Euro pr. døgn incl morgenmad. Hvis du ønsker at bo i Eneværelse: 34 Euro pr døgn incl. morgenmad, er det ekstra.

Ny lille skat på hotelværelset 0,50 cent pr døgn pr værelse.

Båden til Patmos koster 80 Euro tur/retur.

Lufthavns bus 12 Euro tur/retur.


Flyrejse: Hvordan du bestiller fly. Gruppen rejser sammen, hvis muligt.

Lige nu har SAS billige billetter København - Athen retur ca. kr. 2.350. Lørdag den 07.09 2019 en mulighed er kl. 08.35 med ankomst Athen kl. 12.55 fly nr: SK777. Eller et andet fly. Du skal være i Athen senest kl. 19.00. Hjemrejse mandag den 23.09.2018 Athen til København SAS kl. 13.40 fly nr: SK778 med ankomst København kl. 15.55. Absolut bedste tid for fly. Du bestiller selv billetten. Pernille Kondo hjælper gerne med bestilling af flybilletter. (Hurtig bestilling af disse billetter er nødvendig da der kan forekomme prisstigninger). Du kan finde flybillet på 

SAS.dk. momondo.dk, eller travellink.dk. 

Bestil evt. et eurobonus kort hos SAS, Tlf: 70 10 20 00 så er bestilling af billetter hos SAS meget enkel. 

Send kopi af fly og båd billetter til Svanecentret så er du tilmeldt gruppen.

Rejsen fra Athen til Patmos:

Fra Athen lufthavn går der lufthavnsbus til Piræus havn, en enkel billet koster 6 Euro. Det tager 1 1/2 time. Gå ind på selve havne området, afhent din billet til færgen i det lille Blue Star billetkontor, som du har bestilt og betalt hjemmefra. Til højre for indgangen afgår gratis bus ud til kajen hvor "Blue Star 1" sejler til Patmos med afgang kl. 23.55. Du kan gå ombord på båden 2 timer før. Sejltiden er beregnet til ca. 8 timer og båden ankommer til Patmos ca. kl. 8.00 næste morgen. Prisen 80 Euro retur. Gruppen bliver hentet på havnen, ved ankomsten til Patmos.


Hjemrejse fra Patmos til Piræus havn: søndag den 22.09.2019 med "Blue Star 1" afgår kl. 23.55, med ankomst til Piræus mandag morgen ca. kl. 08.00. Gratis bus direkte fra båden og til havne udgangen. Gruppen tager lufthavnsbussen 6 EURO fra Piræus til Athen lufthavn, det tager ca. 1 1/2 time til lufthavnen. SAS fly fra Athen mandag den 23.09.2019 kl. 13.35 - kl. 15.50 ankomst København.

Ekskl. i prisern: Fortæring ud over morgenmaden og udflugter afregner du selv. Priserne er rimelige på Patmos.

Vigtigt: Du skal selv reservere billet til båden hjemme fra. Søg på: www.bluestarferries.gr. Vælg EN for engelsk gå til "Book online" vælg Patmos og bestil og betal din billet her. Du kan overveje en kahyt, som koster 80 Euro for en returbillet. 

Dette er den absolut billigste vej til Patmos. 

Tilmelding: så tidligt som muligt så du får de bedste priser og senest 14 dage før afrejse.

Tilmelding: Send fulde navn, adresse, telefon og Email, til

svanecentret@mail.dk

Skriv lidt om dig selv og send det til Pernille Kondo.

Send venligst en kopi af dine fly og båd billeter til Svanecentret, når de er bestilt.

​​​

Informations- og rejse møde er obligatorisk: 

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 18.30. Jeg sørger for lidt aftensmad.

​​

Betaling:

Kursus prisen: kr. 6.500.- depositum kr. 3.000.- betales til Svanecentret på Konto: 6300 1569106 ved tilmelding.

Restbeløbet kr. 3.500.- betales senest 2. august 2019.

Hotel opholdet afregner du kontant direkte på hotellet i EURO.

Fly og båd billet afregner du selv direkte.

Afbestillings betingelser: 

Tilmelding er bindende på selve kurset, depositum kr. 3.000.-


Rejsegarantifonden:

Kursus, transport og indkvatering købes separat, og arrangementet er således omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Du er altid meget velkomme til at ringe til Pernille Kondo og høre mere på tlf: 0045 5134 1896 bedst i telefontiden mellem Kl. 8.00 - 9.00. Ellers læg venligst en besked så ringer jeg tilbage til dig.

Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte Pernille Kondo på svanecentret@mail.dk.​

Klik på det enkelte billeder for at se dem i stor størrelse​​

​Pernille Kondo, Indehaver/Leder

Firmainformation

Svanecentret v/Pernille Kondo

CVR: 34535981

Tisvilde Bygade 14B

3220 Tisvildeleje

Kontaktinformation

Telefon: 48 70 87 96 SMS / Mobil 51 34 18 96

E-mail: svanecentret@mail.dk

Åbningstider: man-fre 08:00 - 16:00