Spirituelle rejser med Kursus i A Course in Miracles.

Lytter du til frygtens eller kærlighedens stemme? Tilgivelsens vej. ​

Til den hellige græske Ø Patmos i Grækenland.​ Deltag 1 uge eller 2 uger. Spirituelle rejser i høj kvalitet.


Kursus i : "I Integritet og Tilgivelse" - "Skab det liv, du ønsker dig i Kærlighed"

 Kurser  I:  30. juni  - 16. juli 2018. 8 dages kursus pris kr. 4000.- 15 dages kursus pris kr. 5500.-

 Kursus II: 7. - 24 september 2018. 8 dages kursus pris kr. 4000.- 15 dages kursus pris kr. 5500.-

​​

Læs hvad tidligere deltagere synes​

Se galleriet fra tidligere rejser

Patmos: Sommerkursus

Her underviser: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut

Rejseudbyder: www.Svanecentret.dk i Tisvildeleje ved Pernille Kondo

Destination: Øen Patmos i Grækenland hvor Johannes modtog sin åbenbaring.

Rejsedato: 30. juni - 16. juli 2018  med alt  15 dage.

Kursuspris   9 dage: kr.- 4000.-  Hele rejsen incl. alt  kr.   8339.-

Kursuspris 15 dage: kr.- 5500.-  Hele rejsen incl. alt  kr. 10729.-

Kategori: Ferie - Kursus - Bevidstheds udvikling og Helbredelse af sindet.

Pladser: 10 | Åben for booking.

Forudsætning: Lyst. For mennesker M/K- gerne med ven eller partner, som har lyst til at lære at skabe i Kærlighed.

Afrejse fra: Kastrup eller Billund.

Meditationsform: Guidet Meditation og Tilgivelse.

Tillades børn på rejsen: Nej

Er rejsen røgfri: Nej.

Er rejsen alkoholfri: Nej

​Vi rejser til den smukke Spirituelle græske ø Patmos. Vi ankommer den l. juli, hvor der endnu ikke er så mange turister, alt emmer af fred og idyl. Det er på denne hellige ø, Johannes modtog sin åbenbaring. Jeg har afholdt kurser her på øen i adskellige år i "Et kursus i Mirakler" og det er et velfungerende, ideelt sted, for fred og fordybelse. Her kan du få en lære- og oplevelsesrig ferie, helt ud over det sædvanlige, her er en meget befordrende energi. Hvis du også er spirituelt interesseret, vil denne oplevelse helt sikkert være noget for dig.

Vi vil udforske den smukke ø og besøge det imponerende Johannes kloster, hvor der stadig lever ca. 25 munke og hjælpere hele året. Klostret er fra år 1088 det rejser sig som en eventyrborg omringet af kernelerede beskyttende mure. Vi besøger den lille grotten hvor Johannes havde sin åbenbaring, og forbinder os til energien som er der. Johannes Grotten på Patmos er en af verdens åbnings portene, Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem. Patmos har status som, Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På rejsen vil der være indlagt vandreture på af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben på Patmos. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro og, det er netop dette, vi ønsker at gøre på denne rejse.

Kurset "A Course in Miracles" er Spitituel Psykoterapi: På kursus vil der være aspekter af en Kursus-Retreate med stilhed og fordybelse hver dag. Vi deler og underviser ud fra et fælles ønske om at gå hjertets vej. Når vi gør os villige til at afvikle frygten i os og sige ja til Kærlighed, Helbredes sindet. Det er ikke muligt at afvikle mørket ved at kæmpe og slås med os selv og andre, men det er i den grad muligt ved at tænde lyset i os.

​Der vil være undervisning og meditation i en tryg og accepterende atmosfære, morgenen og aften. Midt på dagen, i den varme tid holder fri "fri leg" og nyder livet. Du får ind imellem en lille opgave med til fordybelse. I fritiden vil vi bade og dase, på skønne små sandstrande og spise dejlige solmodne tomater, græsk salat og hjemmelavede specialiteter, på de små lokale tavernaer. Friske råvarer kombineret med kærlighed, for her laver man god mad. Vi vil gå på vandreopdagelse på gedestierne, i bjergene og udforske og opleve sjove og spændende steder på øen. Patmos har det hele, der er dejlige forretninger og cafeliv, når man trænger til det. Vi samles igen hen på eftermiddagen og arbejde videre. Du får selvfølgelig støtte og vejledning undervejs.

Vi praktiserer Fordybelse og Sindsro, og øvelser og lærer at omsætter det til vort daglige liv og virke. De gennemgående tema er: Integritet, Selvtilgivelse og Tilgivelse - Hvordan skaber jeg det liv, som jeg ønsker mig i Kærlighed. Vi observerer og undersøger sindet og lærer, hvordan vi afvikler ego sindets mangt over os. Målet er en direkte forbindelse til Fred - Lys og Kærlighed.

Vi spiser sammen hver dag, hvis du ønsker det, og vi laver mad sammen hjemme på hotellet af og til af friske råvarer, som vi spiser sammen.

​Vi holder en lille aftensamling, når der er behov for det. Der er fridage og masser af sjove og dejlige oplevelser undervejs. Du har mulighed for at deltage i det græske ø liv, hvis du har lyst, og du vil helt sikkert føle dig som en del af øen. Patmoerne er meget gæstfrie.​

Vi vil på gruppen arbejde med bl. a. følgende emner:

 • Integritet: Lær at bevarer dig selv og dit personlige og private rum.​
 • At blive tryg ved dig selv og i din egen krop.​
 • Hvad vil du gerne opnår, og hvad vil du gerne undgå?​
 • Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af?​
 • At lærer at bruge dit Solar Plexus bevidst, det er det, der kaldes mavefornemmelse i praksis. Vi træner og praktiserer øvelser.​
 • Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe en etage op til første sal, den har mange trin / gradienter. Se og forstå livet på en gradient.​
 • Hvordan opnår jeg mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskab?​
 • Forvandling af frygt til tryghed og kærlighed.​
 • Den Healende samtale og aktiv lytning er vejen. Den helbredende samtale og deling.​
 • Tryghed i dig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan håndtere at møde og rumme andre mennesker.
 • ​Hvordan påvirker mine beklagelser mit liv?​
 • Hvordan påvirker den måde jeg tænker på mit liv?​
 • Meditation og Selv-Tilgivelse hjælper dig til at rense og skabe dit eget indre rum, af Fred der skaber mulighed for at blive en kanal for fred.​
 • Ønsker du at indgå i en gruppe og at skabe et befordrende og enhedsskabende fællesskab og lade dine højeste kvaliteter råd?​
 • Vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme dybere og videre.​
 • Hvordan erkender / oplever jeg forbindelse til The Holy Spirit - Helligånden?

Ind imellem praktiserer vi kortere sessions med åndedrætstræning, kropstræning og øvelser, der løsner op. Blide Yoga og Qi Gong øvelser og Dybdeafspænding mm. vil indgå i dagene efter gruppens behov. Husk at medbringe et liggeunderlag.

Overnatning på den hvide strand: Det er et stort ønske fra tidligere deltagere på kurset, at få mulighed for at overnatte på "Psili Amos den hvide strand" det er den bedste strand på Patmos, et helt vidunderligt sted. Til det har vi brug for flere små telte. For at komme ud til Psili Amos strand, må man gå til fods over det lille bjerg ca. 25 min, en meget smuk tur. Ellers sejler et lille skib, der ud nogle dage om ugen. Skibet venter på os og sejler os hjem sent på eftermiddagen. Til denne strand bliver alle råvarer stadig transporteret på æselryg eller båd ud til stranden af den gamle bedstefar, som driver en skøn lilleTarvarna med sin søde kone og deres familie. Et helt enestående sted. Hvis du ikke ønsker at overnatte på stranden, vandre du blot hjem til Hotellet igen, eller tager skibet tilbage igen og nyder bare dagen på stranden. Du har selvfølgelig også mulighed for at tilbringe din fridag helt som du selv ønsker dig.

Undervisere: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut.​

Indkvartering: Vi bor på Sunset Hotel på Patmos. Et delt dobbelt værelse koster 20 Euro pr. døgn inkl. morgenmad. Enkelt værelse koster 34 EURO pr døgn. Værelse standarten på Hotel Sunset er en kategori 3, almindelig god græsk standart. Et rigtigt hyggeligt familie hotel og altid pænt og rent. Hotellet er reserveret til dig.

Flyrejse: Hvordan du bestiller fly. Gruppen går på spirituelle rejser sammen, hvis du ønsker det.

Lige nu har SAS billige billetter København - Athen retur ca. kr. 2.500. Fredag den 30.06.2018 kl. 08.40 med ankomst Athen kl. 12.50 fly nr: SK777. Eller andet fly der er i Athen senest kl. 18.00. Hjemrejse mandag den 16.07.2018 Athen til København SAS kl. 13.40 fly nr: SK778 med ankomst København kl. 15.55. Du bestiller selv billetten. Pernille Kondo hjælper gerne med bestilling af flybilletter. (Hurtig bestilling af disse billetter er nødvendig da der kan forekomme prisstigninger). Du kan finde billige flybillet på SAS.dk. momondo.dk, eller travellink.dk. Bestil evt. et eurobonus kort hos SAS, Tlf: 70 10 20 00 så er bestilling af billetter hos SAS meget enkel. Send kopi af billetten til Svanecentret.

Rejsen fra Athen til Patmos:

Fra Athen lufthavn går der lufthavnsbus til Piræus havn, enkelbillet 6 Euro. Det tageren god 1 time. Gå ind på selve havne området, afhent din billet til færgen i det lille billetkontor, som du har bestilt og betalt hjemmefra. Til højre for indgangen afgår gratis bus ud til kajen hvor "Superfast XII" sejler til Patmos med afgang kl. 23.55. Du kan gå ombord 2 timer før. Sejltiden er beregnet til ca.7.1/2 timer og båden ankommer til Patmos ca. kl. 07.25 næste morgen. Prisen ca. 64 Euro retur. 

Du skal selv reservere billet til båden hjemme fra.

Søg på: www.bluestarferries.gr. Vælg EN for engelsk, gå til "Book online" vælg Patmos og bestil og betal din billet her.

Du kan overveje en kahyt, som koster 160 Euro for en returbillet med kahyt. Dette er den absolut billigste vej til Patmos.

Gruppen bliver hentet på havnen, ved ankomsten til Patmos.

Hjemrejse fra Patmos: søndag den 15.07.2018 med "Superfast XII" afgår kl. 23.55, med ankomst til Piræus mandag morgen ca. kl. 08.00. Gratis bus direkte fra båden og til havne udgangen. Gruppen tager lufthavnsbussen 6 EURO fra Piræus til Athen lufthavn, det tager en god time til lufthavnen. SAS fly fra Athen mandag den 16.07. 2018 kl. 13.40.

Tilmelding: Så tidligt som muligt og senest 14 dage før afrejse.

Rejsemøde: Torsdag 7. juni 2018 Kl. 18.30. Rejse møde: er oblikatorisk.

Prisen for Kursus / Undervisning kr. 5.500 i 2 uger. Har du deltaget før gives rabat på kr. 500.-

Ophold på Hotel Sunset på Patmos: I delt dobbeltværelse med 14 overnatninger 20 EUR pr. døgn inkl. morgenmad. Enkeltværelse: 34 EUR pr. døgn inkl. morgenmad. Du betaler hotelopholdet direkte på stedet. Båden til Patmos er ca. 160 Euro retur incl. billet og kahyt. Lufthavnsbus 12 Euro for begge veje.

Ekskl. i priserne: Fortæring ud over morgenmaden og udflugter afregner du selv. Priserne er meget rimelige på Patmos.

Tilmelding: Send fulde navn, adresse, telefon og Email, til Svanecentret@mail.dk.

Betaling af kursus prisen: kr. 5.500.- depositum 2.500.- betales til Svanecentret på Konto: 6300 1569106 ved tilmelding.

Restbeløbet kr. 3.000.- betales senest 8. juni 2018.

Hotel opholdet afregner du kontant direkte på hotellet i EURO.

Flybillet afregner du sselv direkte med valgt udbyder af flybillet.

Afbestillingsbetingelser: Tilmelding er bindende på selve kurset, depositum kr. 2.500.-

Send venligst en kopi af din flybillet til Svanecentret, når dette er gjort, er du tilmeldt kurset.

Rejsegarantifonden:

Kursus, transport og indkvatering købes seperat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Svanecentret afholder sensommer kursus på den hellige Ø Patmos i det græske øhav igen i september måned den 7.- 24. september 2018. Du er altid meget velkomme til at ringe til Pernille Kondo og høre mere på tlf. 4870 8796 og eller mobil 5134 1896 bedst i telefontiden mellem Kl. 8.00 - 9.00. Ellers læg venligst en besked så ringer jeg tilbage til dig.

Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte Pernille Kondo på svanecentret@mail.dk.​

Patmos: Sensommerkursus

Her underviser: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut

Rejseudbyder: Svanecentret i Tisvildeleje ved Pernille Kondo

Destination: Øen Patmos i Grækenland hvor Johannes modtog sin åbenbaring.

Rejsedato: Den 7. - 24. september 2018 med alt 15 dages ferie.

Kursuspris 9 dage: kr.- 4000.- Hele rejsen incl. alt kr.     8339.-

Kursuspris 15 dage: kr.- 5500.- Hele rejsen incl. alt kr. 10729.-

Kategori: Ferie - Kursus - Bevidstheds Udviklings og Helbredelse af sindet.

Pladser: 10| Åben for booking.

Forudsætning for deltagelse: Lyst. For mennesker M/K- gerne med ven eller partner , som har lyst til at lære at skabe i Kærlighed.

Afrejse fra: Kastrup eller Billund.

Meditationsform: Guidet Meditation og Tilgivelse.

Tillades børn på rejsen: Nej

Er rejsen røgfri: Nej

Er rejsen alkoholfri: Nej

​Vi rejser til den smukke Spirituelle græske ø Patmos. Vi ankommer i september hvor der nu ikke er så mange turister, alt emmer af fred og idyl. Det er på denne ø, at Johannes modtog sin åbenbaring. Jeg har afholdt kurser her på øen i adskellige år i "Et kursus i Mirakler" og det er et velfungerende sted, ideelt for fred og fordybelse. Her kan du få en lære- og oplevelsesrig ferie, helt ud over det sædvanlige, her er en meget befordrende energi. Hvis du også er spirituelt interesseret, vil denne oplevelse helt sikkert være noget for dig.

Vi vil udforske den smukke ø og besøge det imponerende Johannes kloster, hvor der stadig lever ca. 25 munke og hjælpere hele året. Klostret er fra år 1088 det rejser sig som en eventyrborg omringet af kernelerede beskyttende mure. Vi besøger den lille grotten hvor Johannes havde sin åbenbaring, og forbinder os til energien som er der. Johannes Grotten på Patmos er en af verdens åbnings portene, Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem. Patmos har status som, Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På den spirituelle rejse vil der være indlagt vandreture på af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben her. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro og, det er netop dette, vi ønsker at gøre på denne rejse.

Kurset "A Course in Miracles" er Spitituel Psykoterapi: På kursus vil der være aspekter af en Kursus-Retreate med stilhed og fordybelse hver dag. Vi deler og underviser ud fra et fælles ønske om at gå hjertets vej. Når vi gør os villige til at afvikle frygten i os og sige ja til Kærlighed, Helbredes sindet. Det er ikke muligt at afvikle mørket ved at kæmpe og slås med os selv og andre, men det er i den grad muligt ved at tænde lyset i os.

​Vi vil udforske den smukke ø med det imponerende Johannes kloster fra år 1088, som rejser sig som en eventyrborg med kernelerede mure. Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem og Patmos har status som Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, kapeller og klostre på øen. På den spirituelle rejse vil der være indlagt vandreture på af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben her. Hver år valfarter pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro, og det er netop dette vi ønsker at gøre, på denne rejse.

Der vil være undervisning og meditation i en tryg og accepterende atmosfære, morgenen og aften. Midt på dagen, i den varme tid holder vi fri " Fri leg" og nyder livet. Du får nogle gange en lille opgave med, til fordybelse. I fritiden vil vi bade og dase, på skønne små sandstrande og spise dejlige solmodne tomater, græsk salat og hjemmelavede specialiteter, på de små lokale tavernaer. Friske råvarer kombineret med kærlighed, for her laver man god mad. Vi vil gå på vandreopdagelse på gedestierne, i bjergene og udforske og opleve sjove og spændende steder på øen. Patmos har det hele, der et dejligt og cafe og forretningersliv, når man trænger til det.

Vi samles igen hen på eftermiddagen og arbejde videre. Du får selvfølgelig støtte og vejledning undervejs, vi er to terapeuter / undervisere.

Vi praktisere Fordybelse - Sindsro og øvelser og lære at omsætter det hele til at befordre vores daglige liv og virke. Det gennemgående tema, er Integritet, Selvtilgivelse og Tilgivelse. - Hvordan skaber du det live, som du ønsker i Kærlighed. Vi observerer og undersøger sindet og lærer hvordan vi afvikler egosinds mangt over os. Målet er en direkte forbindelse til Fred - Lys og Kærlighed.

Vi spiser sammen hver dag hvis du ønsker det, og vi laver mad sammen hjemme til hotellet af og til af friske råvarer, som vi spiser sammen.

Vi holder en lille aftensamling, når der er behov for det. Der er fridage og masser af sjove og dejlige oplevelser undervejs. Du har mulighed for at deltage i det græske ø liv, hvis du har lyst og du vil helt sikkert, føle dig som en del af øen. Patmoerne er meget gæstfrie.

Vi vil på gruppen arbejde med bl. a. følgende emner:

 • Integritet: Lær at bevarer dig selv og dit personlige og private rum.​
 • At blive tryg ved dig selv og i din egen krop.​
 • Hvad vil du gerne opnår, og hvad vil du gerne undgå?​
 • Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af?​
 • At lære at bruge sit Solar Plexus bevidst, det er det, der kaldes mavefornemmelse i praksis. Vi træner og praktiserer øvelser.​
 • Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe op til første sal, den har mange trin / gradienter. Se og forstå livet på en gradient.​
 • Hvordan opnår jeg mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskab?​
 • Forvandling af frygt til mere tryghed og kærlighed.​
 • Den Healende samtale og aktiv lytning er vejen. Den helbredende samtale og deling.​
 • Tryghed i mig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan håndtere at møde og rumme andre.​
 • Hvordan påvirker mine beklagelser mit liv?​
 • Hvordan påvirker den måde jeg tænker på mit liv?​
 • Meditation og Selv-Tilgivelse hjælper dig til at rense og skabe dit eget indre rum, af Fred der skaber mulighed for at blive en kanal for fred.​
 • Ønsker du at indgå i en gruppe og at skabe et befordrende og enhedsskabende fællesskab og lade dine højeste kvaliteter råde?​
 • Vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme dybere og videre.​
 • Hvordan erkender / oplever jeg forbindelse til The Holy Spirit - Helligånden?​
 • Ind imellem praktiserer vi kortere sessions med åndedrætstræning, kropstræning og øvelser der løsner op. Blide Yoga og Qi Gong øvelser og Dybdeafspænding mm vil indgå i dagene efter gruppens behov. Husk at medbringe et liggeunderlag.

Overnatning på den hvide strand: Det er et stort ønske fra tidligere deltagere på kurset, at få mulighed for at overnatte på "Psili Amos den hvide strand" det er den bedste strand på Patmos, et helt vidunderligt sted. Til det har vi brug for flere små telte. For at komme ud til Psili Amos strand, må man gå til fods over det lille bjerg ca. 25 min, en meget smuk tur. Ellers sejler et lille skib, der ud nogle dage om ugen. Skibet venter på os og sejler os hjem sent på eftermiddagen. Til denne strand bliver alle råvarer stadig transporteret på æselryg eller båd ud til stranden af den gamle bedstefar, som driver en skøn lilleTarvarna med sin søde kone og deres familie. Et helt enestående sted. Hvis du ikke ønsker at overnatte på stranden, vandre du blot hjem til Hotellet igen, eller tager skibet tilbage igen og nyder bare dagen på stranden. Du har selvfølgelig også mulighed for at tilbringe din fridag helt som du selv ønsker dig.​

Undervisere: Pernille Kondo, Spirituel lærer og Terapeut.

Indkvartering: Vi bor på Sunset Hotel på Patmos et delt dobbelt værelse koster 20 Euro pr. døgn inkl. morgenmad. Enkelt værelse koster 34 EURO pr døgn. Værelse standarten på Hotel Sunset er en kategori 3, almindelig god græsk standart. Et rigtigt hyggeligt familie hotel og altid pænt og rent. Hotellet er reserveret til dig.

Flyrejse: Hvordan du bestiller fly. Gruppen tager på spirituelle rejser sammen hvis du ønsker det.

Lige nu har SAS billige billetter København - Athen retur ca. kr. 2.250. Fredag den 07.09 2018 kl. 08.40 med ankomst Athen kl. 12.50 fly nr: SK777. Hjemrejse mandag den 24.09.2018 Athen til København SAS kl. 13.40 fly nr: SK778 med ankomst København kl. 15.55. Du bestiller selv billetten. Pernille Kondo hjælper gerne med bestilling af flybilletter. (Hurtig bestilling af disse billetter er nødvendig da der kan forekomme prisstigninger). Du kan finde flybillet på SAS.dk. momondo.dk, eller travellink.dk. Bestil evt. et eurobonus kort hos SAS, Tlf: 70 10 20 00 så er bestilling af billetter hos SAS meget enkel. Send kopi af billetten til Svanecentret.

Rejsen fra Athen til Patmos:

Fra Athen lufthavn går der lufthavnsbus til Piræus havn, enkelbillet 6 Euro. Det tageren god 1 time. Gå ind på selve havne området, afhent din billet til færgen i det lille billetkontor, som du har bestilt og betalt hjemmefra. Til højre for indgangen afgår gratis bus ud til kajen hvor "Superfast XII" sejler til Patmos med afgang kl. 19.00. Du kan gå ombord 2 timer før. Sejltiden er beregnet til 7.1/2 timer og båden ankommer til Patmos ca. kl. 2.30 næste morgen. Prisen ca. 64 Euro retur. Du skal selv reservere billet til båden hjemme fra. Søg på: www.bluestarferries.gr. Vælg EN for engelsk gå til "Book online" vælg Patmos og bestil og betal din billet her. Du kan overveje en kahyt, som koster fra ca. 64 Euro for en returbillet. Dette er den absolut billigste vej til Patmos.Gruppen bliver hentet på havnen, ved ankomsten til Patmos.

Hjemrejse fra Patmos: søndag den 23.09.2018 med "Superfast XII" afgår kl. 23.55, med ankomst til Piræus mandag morgen ca.kl. 08.00. Gratis bus direkte fra båden og til havne udgangen. Gruppen tager lufthavnsbussen 6 EURO fra Piræus til Athen lufthavn, det tager en god time til lufthavnen. SAS fly fra Athen mandag den 24.09.2018 kl. 13.40. (Du kan forlænge din ferie på Patmos med en uge hvis du ønsker det.)

Eks. i priserne: Fortæring ud over morgenmaden og udflugter afregner du selv. Priserne er rimelige på Patmos.

Tilmelding så tidligt som muligt og senest 14 dage før afrejse.

Rejse møde: Torsdag den 7. juni 2018 kl. 18.30 er oblikatorisk.

Tilmelding: Send fulde navn, adresse, telefon og Email, til Svanecentret@mail.dk.

Betaling af kursus prisen: kr. 5.500.- depositum 2.500.- betales til Svanecentret på Konto: 6300 1569106 ved tilmelding.

Restbeløbet kr. 3.000.- betales senest 3. august 2018.

Hotel opholdet afregner du kontant direkte på hotellet i EURO.

Flybillet afregner du sselv direkte med valgt udbyder af flybillet.

Afbestillingsbetingelser: Tilmelding er bindende på selve kurset, depositum kr. 2.500.-

Send venligst en kopi af din flybillet til Svanecentret, når dette er gjort, er du tilmeldt kurset.

Rejsegarantifonden:

Kursus, transport og indkvatering købes seperat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Du er altid meget velkomme til at ringe til Pernille Kondo og høre mere på tlf. 4870 8796 og eller mobil 5134 1896 bedst i telefontiden mellem Kl. 8.00 - 9.00. Ellers læg venligst en besked så ringer jeg tilbage til dig.

Klik på det enkelte billeder for at se dem i stor størrelse​​

​Pernille Kondo, Indehaver/Leder

Firmainformation

Svanecentret v/Pernille Kondo

CVR: 34535981

Tisvilde Bygade 14B

3220 Tisvildeleje

Kontaktinformation

Telefon: 48 70 87 96 SMS / Mobil 51 34 18 96

E-mail: svanecentret@mail.dk

Åbningstider: man-fre 08:00 - 16:00