“Forvandlede bliver dine hænder, dygtige, intelligente, opmærksomme og følsomme, besjælede af en rytme, som nok er blid, men dog ufravigelig til dans er massagen forvandlet.”

F. Leboyer

Svane Spædbørns massage er en blid Massage Behandling med Kranio Sakral Terapi til det lille barn(Læs venligst neden under om Kranie Sakral Terapi) Ganen, nakke, rygsøjle, bækken undersøges nænsomt og behandles meget blidt. Der gives vejledning til forældre så du selv kan følge op på behandlingen til vi ses igen.

 

Kranio Sakral Terapi og Massage til Babyer og større Børn.

Vi finder sammen ud af hvad dit barn har brug for hjælp til? Jeg undersøger barnet med min Fysioterapeutiske videns baggrund henblik på at undersøge barnets bevægeligheden i led, muskler og bindevæv. Vi taler sammen om hvordan du / I bedst kan hjælpe jeres barns udvikling og motorik.

Herefter planlægger jeg behandlingen:

Kranie, nakke, rygsøjle og bækken, korrigeres meget blidt.

Behandlingen vil have en god effekt for dit barn, hvis dit barn:

  • er for tidligt født
  • har sutteproblemer
  • har ondt i maven eller kolik
  • har søvnproblemer
  • urolig og græder mere end normalt
  • er barnet født ved kejsersnit eller taget med sugekop
  • har skævheder i kroppen (bananform)
  • skævt kranie, rygsøjle og bækken mm.

Det er altid en god ide at få undersøgt barnet efter fødslen.

Instruktion til forældrene, som opfølgning på behandlingen med Svane Spædbørns Massage.

 


Den oplagte barselsgave:

Giv en gave til hende du holder af. Flotte Svane Gavekort udstedes.


Mødre grupper:  Lær Svane Spædbørns Massage


Har du lyst til at være i en gruppe og lære at give dit barn Svane Spædbørns Massage, som giver velvære, ro i kroppen, tryghed og glæde.

Berøringssansen er den mest udviklede sans hos det lille barn. Derfor kan du netop gennem berøring / Massage opnå en dyb kontakt og hjælpe dit lille barn. Det øger trygheden og velværet hos barnet  og som mor og far får du opbygget en stor selvtillid fordi du selv kan hjælpe barnet.

Nyere forskning har vist at Berøring og Massage øger mængden af lykke hormonet, “Føl dig godt tilpas hormonet” Et hormon der fremmer ro, afspænding, tryghed og velvære både hos mor/ far som giver og hos barnet.

Massage giver en meget god helkropsfornemmelse, der i sig selv giver ro. Svane Spædbørns Massage styrker bondingen imellem mor, far og barn og fremmer i høj grad barnets trivsel og selvtillid.

Lokalet er opvarmet, og der vil blive undervist i Svane® Spædbørns Massage, hvilket har til formål at skabe tryghed og glæde. Kreativ Leg, sang vil indgå i kurset. Det vil give dig mulighed for at nærme dig dit barn på en måde, der vil kunne hjælpe barnet i sin opvækst.

Hvis barnet har problemer som ondt i maven, kolik, amme/sutteproblemer, skævheder eller andre vanskeligheder eller du som kvinde efter fødslen har ondt eller problemer, anbefales individuel konsultation og behandling hos Pernille Kondo.

Svane®Massage omsorg, støtte og vejledning til kvinder før og efter fødslen:


Behandling af kvinder med Ryg, Bækkenløsning m.m.

Healende Massage og velvære til begge forældre.

Individuel Terapi.

Svane Massage virker dybt afspændende, løsner spændinger og anbefales ved træthed og ondt i ryggen.

Akupunktur kan indgå hvis du ønsker det.