Yoga er en måde at arbejde med sig selv på, en god vej til større fysisk og psykisk velvære

Du vil forøge elasticiteten i dit bindevæv og smidigheden i din krop, som er forudsætning for at vi kan holde os vitale og smidige højt op i årerne. I en rolig og tillidsfuld atmosfære arbejder vi med et afvekslende program bestående af Yogastillinger, hvori det klassiske program vil indgå. Du lærer at arbejde med dit åndedræt, din kropsholdning og koncentration og opnår derved en bedre balance i krop og sind. Yoga virker opbyggende og smidiggørende på hele kroppen og gør dine bevægelser friere. Gennem afspænding vil vi opbygge ro, indre stilhed og bevidsthed .

Ønsker du at tilegne dig forståelse i læren om energi, til glæde for dig selv og dine medmennesker?

I en tryg og accepterende atmosfære vil vi erhverve os erfaringer og ny viden. Vi vil arbejde mod større indre ro, som er nødvendig for at stå fast på egne ben i vor tid.

  • Fordybelse i drømmens sprog
  • Chakraernes bevidsthedsmuligheder
  • Teknikker med visualisering, koncentration, lyd, farver og lys
  • Dyb kontakt til jordforbindelse / jordpunktet
  • Fred og stilhed i mit sind og bevidst sjælkontakt

​Som kropstræning tager vi udgangspunkt i bindevævet, som er vigtigt at holde smidigt og elastisk hele livet. Øvelserne vækker og vitaliserer bindevævet både fysisk og psykisk, aflaster nervesystemet og giver mere ro og social intigitet.

Vi vil anvende yogastillinger og åndedrætslære samt afspændingen Yoga Nidra og Prana Vidya, som er læren om selvhealing. Formålet er at hjælpe den enkelte til selv at opbygge større fysisk og psykisk stabilitet og balance.