Svane® Massage er kropsterapeutisk massagesystem, som forener meditation, samtale, massage, energibalancering, selvudvikling og omsorgsarbejde.

Formålet med dette arbejde er at støtte og intensivere din naturlige udviklingsproces. Vi tager udgangspunkt i et holistisk livssyn d.v.s. at vi integrerer krop, sind og ånd i processen og at vi som mennesker er en del af en større sammenhæng.

Grundkursus i Svane® Massage


Glæd dig til fem lærerige og glædes fyldte dage med Healing og Helbredelse af krop og sind. På dette kursus lærer du at give og modtage en hel krops massage.

Kurset er en indføring i Svane Massagens praktiske og teoretiske grundteknikker. Svane Massage virker meget afspændende og balancerende på krop og sind. Svane Massage giver dig øget kropsbevidsthed, krops glæde, jordforbindelse styrkes og er et fantastisk godt redskab til Selvudvikling. Svane Massage udvikler intuitionen og giver selv indsigt og kendskab til energicirkulation og energiforståelse i det menneskelige energisystem. Endvidere arbejdes der med Mindfulness, Meditationspraksis, Nuets Kraft, Selvobservation, Samtale, Energibalancering, Selvudvikling og medmenneskelig omsorg til den enkelte. Formålet med dette arbejde er at støtte og intensivere Personlige vækst og din Spirituelle udviklings proces. Vi tager udgangspunkt i et holistisk livssyn d.v.s. at vi integrerer Krop, Sind og Ånd i processen og at vi som mennesker er en del af en større helhed.

Massagen virker dybt og styrkende og meget afspændende, løsner spændinger og anbefales ved generel slid i ryggen, lænde problemer mm. Massagen løsner muskler og knogler og giver en dyb healende og styrkende effekt og det er en fantastisk dejlig oplevelse.Trænger du til pleje og omsorg og en periode hvor du kan hele op, og lære noget, som virkelig giver mening, så er dette kursus noget for dig.

Grundform i Svane® Massage sigter professionelt og giver adgang til uddannelse som Svane® Terapeut i Spædbørns / Børne Massage og Børnebehandling.


Prøv evt. selv en Svane Massage®

før du beslutter dig for at gå på kursus.


Videregående kurser i Svane Massage® konceptet og uddannelsen

Uddannelse og efteruddannelse:

Uddannelsen der afsluttes med eksamen, opfylder toldvæsenets krav for momsfritagelse, samt de krav, de faglige foreninger har for at kunne blive registreret behandler (RAB).

Polaritets Terapi og Svane Massage®


Polaritetsterapi er et healingsredskab der tager udgangspunkt i den amerikanske læge Dr. Randolph Stones metoder og anvende til at skabe balance og harmoni i et menneske. Imellem det maskuline og det feminin, det spirituelle og materielle, fortid og fremtid, erfaringer og vision m.v.

Alle polaritetsforhold har en kropslig og psykisk dimension, og ubalancer kan være den dybereliggende årsag til sygdom. Polaritetsterapi genskaber de naturlige modsætningsforhold og åbner for en sund bearbejdning af forståelse af psykiske ubalancer.

Du lærer både en generel Polaritetsterapi – Massage og en metode der tager udgangspunkt i konkrete problematikker f.eks. smerte, stress, frygt, vrede, eller bindinger til fortiden. Begge metoder kan integreres i Svane® Massage grundformen og Terapeutisk Berøring.

Du lærer endvidere Polaritets samtale som gør det muligt at lokalisere og bearbejde polære ubalancer.

Svane® Psykisk Massage og Psykisk Diagnose


En terapeutisk healingsteknik som integreres i massage.

Psykisk Massage og Psykisk Diagnose

Arbejdet med psykiske strømme kommer fra den kinesiske kropspsykologi, og balancering af strømme anvendes til at frigøre energi i kroppen, så sindet kommer i balance.

Metoden anvendes typisk i sammenhænge hvor klienten har problemer med modtagelighed, rummelighed, grænsesætning, udtryk, forvandling af energi eller frigørelse af handlekraft og kreativitet.

De otte strømme forbinder krop, følelse og spiritualitet, og de har indvirkning på vores stressniveau og velbefindende.

Du lærer at tage udgangspunkt i såvel fysiske som psykiske ubalancer, og du får en grundlæggende viden om psykisk diagnose.

Der arbejdes uden på tøjet på kurset.