Hjertelig velkommen til Svanecentret i det smukke Tisvildeleje i Nordsjælland. Her har vi kilometer af ren, hvid sandstrand, og hav så langt øjet rækker. Den pragtfulde natur skønne Troldeskov, er en del af Tisvilde Hegn med inspirerende natur og ren luft.

Svanecentret blev grundlagt i 1990 her i Tisvildeleje. Det giver mig enestående muligheder for at holde Kurser og give Sessioner i pragtfulde omgivelser. Jeg er født i 1957 i vandbærerens tegn, med evnen til at føle og se klart.  Mor til tre vidunderlige drenge. Svanecentrets formål er høj faglig kvalitet, dyb medmenneskelig indsigt og forståelse. At støtte børn og voksne til Vækst, Harmoni og Balance. Min vigtigste ingrediens er Kærlighed, og at være en Menneskeven. At gå hjertets vej.

Jeg har undervist siden 1986, støttet kvinder i den første tid efter fødslen og i barnets opvækst. Over 2000 kvinder og mænd har vist mig tillid til at undervise dem i Spædbørns Massage og give deres børn Børnebehandling. Jeg behandler børn med Spædbørns Massage, Kranio-Sakral og blide Osteopatiske teknikker. Målet er balance.

Konsultationerne gives til både børn og voksne. Jeg giver sessioner i Svane Healings Massage, Kranio-Sakral Terapi, Kinesisk Medicin og Akupunktur. Underviser i Yoga Selvhealing og Meditation, Qi Gong og Spirituel udvikling. Jeg uddanner terapeuter på min uddannelse til Terapeut i Børnebehandling og Spædbørnsmassage. Min store interesse ligger i at formidle tillid, og at den enkelte opnår en direkte kontakt med den uendelige kilde til Lys – Fred og Kærlighed.

KurserBehandlinger

Jeg holder fire kurser i 2023 på Patmos i det Ægirske hav, som kaldes lysets Ø. Kurserne holdes på mit  eget center Swan Spiti Retreat Centre i Grækenland. Jeg underviser i “A Course in Miracles ” som er “Selv – Tilgivelse – Helbredelse af sindet. Healing of humanity.” Påske kursus:  14. april – o1. maj 2023. Sommer kursus den 01. juli  – 17. juli 2023. Sensommer kursus den 02- 18. september 2023. Sensommer kursus den 16. september –  02. oktober 2023.

Der undervises på dansk og engelsk.

International grupper.

Det er på denne Hellige Ø Patmos, Johannes havde sin åbenbaring. Det der åbenbarede sig for han var at Vi er lys. Øen er et meget fredfyldt sted med høj vibration.

I 2003 mødte jeg Erik Refner, som jeg stod i mesterlærer hos i A course in Miracles. Vi underviste sammen i 9 år.  I dag tilbyder jeg kurser i A Course in Miracles hele året her i Tisvildeleje og i Grækenland.

A Course in Miracles er undervisning i Selvtilgivelse – Tilgivelse og handler om at ændre sin opfattelse fra frygt til kærlighed.

Vi har alle hele tiden et valg, i villighed at afvikle frygten og skylden inden i.  Afvikle alt det der står i vejen for kærligheden. Vi skal ikke fornægte vort egosind og vore skygge sider, men åbent og med fuld opmærksomhed møde det med et åbent og villigt sind. Bemærk at A Course in Miracles definerer miraklet som: Når jeg ændrer min opfattelse fra skyld og frygt til at opfatte i kærlighed, ændres hele den verden jeg ser. Målet er at leve i indre Fred – Glæde og Kærlighed med mig selv og mine medmennesker. Vi er alle et og har alle den samme interesse. Din interesse er ikke adskilt fra min. We are all one.

Rejser

Diplomoverrækkelse af Rektor Baixiao ved Beijing University of Chinese Medicine. Studie i Kina.

Med over 30 års erfaring i World Medicine

Du kan se mit fulde CV her

Pernille Kondo CV