Hjertelig velkommen til Svanecentret i det smukke Tisvildeleje i Nordsjælland. Her har vi kilometer af ren, hvid sandstrand, og hav så langt øjet rækker. Den pragtfulde Troldeskov, er en del af Tisvilde Hegn med inspirerende natur og ren luft.

Svanecentret blev grundlagt i 1990 her i Tisvildeleje. Det giver mig enestående muligheder for at holde Kurser og give Sessioner i pragtfulde omgivelser. Jeg er født i 1957 i vandbærerens tegn, med evnen til at føle og se klart.  Mor til tre vidunderlige drenge. Svanecentrets formål er høj faglig kvalitet, dyb medmenneskelig indsigt og forståelse. At støtte børn og voksne til Vækst, Harmoni og Balance. Min vigtigste ingrediens er Kærlighed, og at være en Menneskeven. At gå hjertets vej.

Jeg har undervist siden 1986, støttet kvinder i den første tid efter fødslen og i barnets opvækst. Over 2000 kvinder og mænd har vist mig tillid til at undervise dem i Spædbørns Massage og give deres børn Børnebehandling. Jeg behandler børn med Spædbørns Massage, Kranio-Sakral og blide Osteopatiske teknikker. Målet er balance.

Konsultationerne gives til både børn og voksne. Jeg giver sessioner i Svane Healings Massage, Hot Stone Massage, Kranio-Sakral Terapi, Kinesisk Medicin og Akupunktur. Underviser i Yoga Selvhealing og Meditation, Qi Gong og Spirituel udvikling. Jeg uddanner terapeuter på min uddannelse til Terapeut i Børnebehandling og Spædbørnsmassage. Min store interesse ligger i at formidle tillid, og at den enkelte opnår en direkte kontakt med den uendelige kilde til Lys – Fred og Kærlighed.

KurserBehandlinger

Jeg holder fire kurser i 2021 på Swan Spiti Retreate Center,mit eget center i Grækenland i “A Course in Miracles ” som er “Selv – Tilgivelse og Helbredelse af sindet” på den pragtfulde lysets Ø, Patmos i Grækenland. Forårs kursus:  23. april – 10.5.2021, international gruppe. Den græske store påske fest falder i den sidste uge. Sommer kursus den 02. juli  – 19. juli 2021, dansk gruppe. Sensommer kursus den 27. august – 13. september 2021, dansk gruppe. Sensommer kursus den 10. september – 27.  september 2021, international gruppe. Deltag i 8 dag eller 16 dage.

Det er på Patmos, Johannes havde sin åbenbaring, øen er et meget fredfyldt sted med højt til loftet.

I 2003 mødte jeg Erik Refner, som jeg stod i mesterlærer hos i A course in Miracles. Vi underviste sammen i A course in Miracles i 9 år, tilbyder i dag kurser i A Course in Miracles hele året her i Tisvildeleje og i Grækenland. A Course in Miracles er en Spirituel vejledning i Selvtilgivelse – Tilgivelse og handler om at lære at afvikle frygten og skylden, ja alt det der står i vejen for kærligheden. Vi skal ikke fornægte vort egosind og vore skygge-sider, men åbent og med fuld opmærksomhed møde det med et åbent og villigt sind. Bemærk at A Course in Miracles definerer miraklet som: At ændrer min opfattelse fra skyld og frygt til at opfatte i kærlighed. Målet er at leve i indre Fred – Glæde og Kærlighed med mig selv og mine medmennesker. Vi har alle et og har den samme interesse. Din interesse er ikke adskilt fra min. We are all one.

Rejser

Diplomoverrækkelse af Rektor Baixiao ved Beijing University of Chinese Medicine.

Med over 30 års erfaring i World Medicine

Du kan se min fulde CV her

Pernille Kondo CV