Sommer Retreat på Patmos i det Græske Ø Hav.Med kursus i A Course in Miracles.Den 29.06 - 15.07. 2024.

Lytter du til frygtens eller kærlighedens stemme. Tilgivelsens vej.Der undervises også i "Integritet og Tilgivelse" og "Skab det liv, du ønsker dig i kærlighed".

Vi rejser til den smukke, hellige, græske ø Patmos. Lysets Ø. Vi ankommer sidst i juni, hvor der endnu ikke er mange turister, alt emmer af fred og idyl. Det er på denne ø, Apostlen Johannes kanaliserede “Johannes Åbenbaringen” i år 95 e kr. Jeg har afholdt kurser her på øen mange gange i “Et kursus i Mirakler”, og det er et velfungerende, ideelt sted, for fred og fordybelse. Her kan du få en lære- og oplevelsesrig ferie, helt ud over det sædvanlige, her er en meget befordrende og høj energi. Hvis du også er spirituelt interesseret, vil denne oplevelse helt sikkert være noget for dig.

Vi vil udforske den smukke ø og besøge det imponerende Johannes kloster, hvor der stadig lever ca. 25 munke og hjælpere hele året. Klostret er fra år 1088, det rejser sig som en eventyrborg omringet af kerlende, beskyttende murer. Vi besøger den lille, vidunderlige grotte, hvor Johannes modtog sin åbenbaring. Johannes Grotten på Patmos er en af verdens åbnings-porte, og vi mediterer og forbinder os til energien, som er her. Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem. Patmos har status som, Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, små kapeller og klostre på øen.

Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig, fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben på Patmos. Hvert år kommer pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro og, det er netop dette, vi ønsker at gøre på denne rejse. På rejsen vil der være rig mulighed for vandreture af og til, hvis du har lyst til det.

Kurset “A Course in Miracles” er Spirituel Helbredelse af Sindet:

På kurset vil der være aspekter af en Kursus-Retræte med stilhed og fordybelse hver dag. Vi deler, og Jeg underviser ud fra et fælles ønske om at gå hjertets vej. Når vi gør os villige til at afvikle frygten i os og sige ja til Kærlighed, Helbredes sindet. Det er ikke muligt at afvikle mørket ved at kæmpe og slås med os selv og andre, men det er i den grad muligt ved at tænde lyset i os selv.

Der vil være undervisning i Meditation og selv – Tilgivelse i en tryg og accepterende atmosfære, morgen og aften. Midt på dagen, i den varme tid, holder vi “fri leg” og nyder livet. Du får ind imellem en lille opgave med til fordybelse. I fritiden vil vi bade og dase, på skønne små sandstrande og spise dejlige, solmodne tomater, græsk salat og hjemmelavede specialiteter, på de små, lokale tavernaer. Friske råvarer kombineret med kærlighed, for her laver man god mad. Vi vil gå på vandre-opdagelse på gedde-stierne, i bjergene og udforsker og oplever sjove og spændende steder på øen. Patmos har det hele, der er dejlige, hyggelige forretninger og cafeliv, når man trænger til det. Vi samles igen hen på eftermiddagen og arbejde videre. Du får selvfølgelig støtte og vejledning undervejs.
Vi praktiserer Fordybelse, Sindsro og øvelser, og lærer at omsætte det til vort daglige liv og virke. De gennemgående temaer er: “Integritet og Tilgivelse” – og “Hvordan skaber jeg det liv, som jeg ønsker mig i Kærlighed”. Vi observerer og undersøger sindet og lærer, hvordan vi afvikler ego-sindet. Åbne os til den Ny Tids energi, og til et liv, hvor vi lever mere i tråd med os selv og med højere bevidsthed. Målet er en direkte forbindelse til Fred – Lys og Kærlighed.
Vi spiser sammen hver dag, hvis du ønsker det.

Vi holder en lille aftensamling, når der er behov for det. Der er fridage og masser af sjove og dejlige oplevelser undervejs. Du har mulighed for at deltage i det græske ø-liv, hvis du har lyst, og du vil sikkert føle dig som en del af øen. Patmoerne er meget gæstfrie.

Vi vil på gruppen arbejde med bl. a. følgende emner:

 • Integritet: Lær at bevarer dig selv og dit personlige og private rum.
 • At blive tryg ved dig selv og i din egen krop.
 • Hvad vil du gerne opnår, og hvad vil du gerne undgå?
 • Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af?
 • At lærer at bruge dit Solar Plexus bevidst, det er det, der kaldes mavefornemmelse i praksis. Vi træner og praktiserer øvelser.
 • Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe en etage op til første sal, den har mange trin / gradienter. Se og forstå livet på en gradient.
 • Hvordan opnår jeg mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskab?
 • Forvandling af frygt til tryghed og kærlighed.
 • Den Healende samtale og aktiv lytning er vejen. Den helbredende samtale og deling.
 • Tryghed i dig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan håndtere at møde og rumme andre mennesker.
 • Hvordan påvirker mine beklagelser mit liv?
 • Hvordan påvirker den måde jeg tænker på mit liv?
 • Meditation og Selv-Tilgivelse hjælper dig til at rense og skabe dit eget indre rum, af Fred der skaber mulighed for at blive en kanal for fred.
 • Ønsker du at indgå i en gruppe og at skabe et befordrende og enhedsskabende fællesskab og lade dine højeste kvaliteter råd?
 • Vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme dybere og videre.
 • Hvordan erkender / oplever jeg forbindelse til The Holy Spirit – Helligånden?
 • Det er muligt at bestille tid til behandlinger af Pernille i forløbet.

Mærk kroppen og nærværret og kom ind i Nuet.

Ind imellem praktiserer vi kortere sessions med åndedrætstræning, kropstræning og øvelser, der løsner op. Blide Yoga og Qi Gong øvelser og Dybdeafspænding mm. vil indgå i dagene efter gruppens behov. Husk at medbringe et liggeunderlag.

Overnatning på den hvide strand:

Det er et stort ønske fra tidligere deltagere på kurset, at få mulighed for at overnatte på “Psili Amos den hvide strand” det er den bedste strand på Patmos, et helt vidunderligt sted. For at komme ud til Psili Amos strand, må man gå til fods over det lille bjerg ca. 25 min, en meget smuk tur. Til denne strand bliver alle råvarer stadig transporteret på æselryg eller båd ud til stranden af den gamle bedstefar, som driver en skøn lille Tavarna med sin søde kone og deres familie. Et helt enestående sted. Hvis du ikke ønsker at overnatte på stranden, vandre du blot hjem til Hotellet igen, eller tager skibet tilbage igen og nyder bare dagen på stranden. Du har selvfølgelig også mulighed for at tilbringe din fridag helt som du selv ønsker dig.

Tilmelding:

Spirituel rejse med kursus i “A Course in Miracles”
Dato: 29.06 – 15.07. 2024.

Informations- og rejsemøde på skype.

Rejsens Pris:

incl. fly, båd, hotelophold og undervisning.

Prisen for rejsen er beregnet ud fra flg.:

Price: 8 dage
16 dage
Ticket t/r København - Athen2.500,002.500,00
Dobbel room to sare 15 nætter inkl.
(20,00 EUR pr døgn)
1.200,002.400,00
​Airport bus (12,00 EUR t/r)
Athen - Piræus.
​89,00​89,00
Boat to Patmos (80,00 EUR t/r)600,00600,00
Course6.000,007.500,00
Total i DKK​​​10.389,0013.089,00
Ekskl. i priserne:
Fortæring ud over morgenmaden og udflugter betaler du selv. Priserne er rimelige på Patmos.

Accommodation options:

Hotel Australis and Villa Knossos are connected and are a very beautiful place, it is 2 min from my house.

Overnatningsmuligheder:

Hotel Australis og Villa Knossos hænger sammen og er et meget smukt sted, med fine have og med skøn udsigt ud over den smukke havne indsejling. Det ligger 2. min fra Swan Spiti Retreate Center. Her får du den bedste standart.

Hotel værelse eller lejlighed til rimelige priser pr nat. Jeg forhandler den bedste pris pr nat.
Man kan også bo to personer sammen og dele udgiften.

Hotel Australis har stor dejlig lejlighed med to soveværelser og balcon og god udsigt det koster 40 Euro pr person pr nat. I lejlighederne kan der også selv kan laves mad.

Hotel værelse på Villa Knossos koster 40 Euro pr. nat. Begge steder er morgenmad inkl.
Familie drevet, meget meget hyggelig og venlig atmosfære og altid pænt og rent.

Flyrejse: Hvordan du bestiller fly. Gruppen rejser sammen.

Gruppen rejser så vidt muligt sammen med SAS begge veje: Lige nu har SAS billige billetter København – Athen tur/retur ca. kr. 3000.- (Bestil meget tidligt på grund af prisstigninger) Den 29.06.2024. kl. 08.35 med ankomst Athen kl. 12.55 fly nr: SK777.
Hjemrejse mandag den 15.07. 2024 Athen til København med SAS kl. 13.40 fly nr: SK778 med ankomst København kl. 15.55. Du bestiller selv billetterne. (Hurtig bestilling af disse billetter er nødvendig, da der kan forekomme prisstigninger).
Du kan finde flybillet på SAS.dk, momondo.dk eller travellink.dk. SAS, Tlf: 70 10 20 00. Du skal være i Athen senest kl. 19.00 for at nå færgen til Patmos.
Send kopi af billetterne til Svanecentret.
Pernille Kondo hjælper gerne med bestilling af fly og båd.

Køb af billet til båden: Blue Star Feries Homepage

Rejsen fra Athen til Patmos:

Fra Athen lufthavn går der lufthavnsbus til Piræus havn, enkelbillet 6 Euro. Køb to billetter til bussen med det sammen, så du har en til hjemrejsen. Det tager ca. 1 1/2 time.
I Piræus går du ind på selve havneområdet, til venstre ligger et lille Blue Star billetkontor, hvor du afhenter din billet til båden. Til højre, inden for indgangen, afgår en gratis bus ud til kajen, hvor “Blue Star 1” sejler til Patmos med afgang kl. 23.55. Du kan gå ombord på båden 2 timer før. Sejltiden er beregnet til ca. 8 timer, og båden ankommer til Patmos ca. kl. 08.00 næste morgen. Prisen ca. 80 Euro tur/retur. Du skal selv reservere billet til båden. Du kan overveje en kahyt, som koster ca. 80 Euro tur/retur.
Gruppen bliver hentet på havnen på Patmos ved ankomsten. Dette er den absolut billigste vej til Patmos.

Hjemrejsen fra Patmos til Piræus havn:

Hjemrejse fra Patmos søndag aften den 14.07.2024 med “Blue Star 1” afgår kl. 23.55, med ankomst til Piræus mandag morgen ca. kl. 08.00. Gratis bus direkte fra båden og til havne udgangen. Gruppen tager lufthavnsbussen, som koster 6 EURO, fra Piræus til Athen lufthavn. Det tager ca. 1 1/2 time med bus til lufthavnen. SAS fly nr. SK778 fra Athen til København mandag den 15.07. 2024 kl.13.40 og ankomst København kl. 15.55.

Kursuspris for hele kurset er Kr. 7.500.- Depositum er kr. 3.000.- betales til Svanecentret på konto 6300 1569106 ved
tilmelding. Restbeløbet kr. 4.500.- betales senest 28. maj 2024.
Har du deltaget før gives rabat kr. 500.-
Hotelopholdet afregner du kontant direkte på hotellet i EURO senest dagen før afrejsen.
Flybillet og båd afregner du selv.

Tilmelding er bindende på selve depositummet kr. 3.000

Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således omfattet af Rejsegarantifondens dækning. Reg nr. 2932

Empty section. Edit page to add content here.