Svane Spædbørnsmassage & Børnebehandling i Nordsjælland

Svane Spædbørns Massage og Børnebehandling er meget blid, omsorgsfuld kompetent berøring og Kranio Sakral Terapi til det lille barn. Blidt undersøges hoved, gane, nakke, rygsøjle, bækken korrigeres nænsomt. Der gives vejledning til forældre i Spædbørns Massage, så du selv kan følge op på behandlingen og hjælpe dit barn til vi ses igen.

Read More

Svane® Massage​

Svane® Massage er helende Massage til krop, sind og sjæl. Berøring fremmer velvære, afspænding og afvikler stress, frigiver hormonet oxytosin, ” at føl sig godt til pas hormonet” Svane® Massagen kan kombineres som Kropsmassage, Samtale og Energibalancering og Healing.

Read More

Myo Reflex Terapi

Musklerne bærer vores livshistorie. Hvis musklerne er kronisk spændte mangler der energi i området. Hvis kroppen er lettere foroverbøjet, producerer man dobbelt så mange stress hormoner, som hvis man var helt rank. Myo Reflex Terapi genaktivere funktionskredsen mellem muskler, sener, indre organer og nervesystem i hele kroppen.

Read More

Akupunktur i hele Nordsjælland

Akupunktur og Tuina-massage er en ældgammel medicinsk metode, hvor man ved massage og tryk aktiverer meridianer og akupunkturpunkter på kroppen. Når disse punkter er åbne og aktive, får man energi tilført, og der sker en afspænding med en helbredende effekt.

Read More

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er meget blid, og effektiv, opfundet af kiropraktorer. Afhjælper skævheder og fastlåsninger, i hoved, nakke, rygsøjle, lænd og bækken og følelsesmæssige problemer.

Read More

Galileo

Galileo træning anvendes med succes i behandling af multipel sklerose, Parkinsons sygdom, delvis lammelse og på slagtilfælde patienter. Afhængig af indikationen, kan man opnå resultater ved at anvende forskellige frekvenser.

Read More

Glykoplanen – kost og livsstil

Intelegent ernæring bygger på at undgå kulhydrater, som omdannes til sukker i kroppen. Kulhydrater nedbryder vores celler og er den grundlæggende årsag til mange af de diagnoser og sygdomme vi ser i dag. Sukkerstoffer af alle arter, er meget værre end fedt. Omlægning af kost og motion er helt nødvendig for genopbygning af cellerne.

Read More