Behandling - Terapi - Forebyggelse - Inteligence Nutrition.

Glykoplan - Galaktose der regenererer og reparerer celler og væv.

Myo Refleks Terapi er grundlagt af tyske læge, Dr. Kurt Mosetter, som blev kendt for at helbrede sin far, der har siddet 29 år i kørestol. Dr. Mosetter har helbredt børn og voksne for neurologiske sygdomme, bl.a. ALS, sklerose, muskelsvind og Lupus. Hans indfaldsvinkel er en kombination af østlig og vestlig videnskab, som er grundlaget for muskelmeridianerne, og fasciernes anatomi svarer til meridianbanernes anatomi – som “to alen af et stykke”.

Hvordan virker Myo Reflex Terapi?

Myorefleks er en ufrivillig muskel respons mellem muskler, som arbejder sammen. Amerikanske læge Thomas Meyers har opdaget, at muskelhinderne og kroppens bindevævene, såsom sener, hænger sammen i lange kæder fra hoved til tå og er organiseret på samme måde som meridianbanerne, som østlige terapier fokuserer på.

En meridianbane kan også kaldes en muskelmeridian. Muskelmeridianerne er et flerdimensionelt system, der arbejder med hele muskle-sene-nerve og organsystemet, hvor musklerne afslører neurofysiologiske og neuropsykologiske dysfunktioner.

​Musklerne bærer klientens livshistorie. Hvis musklerne er kronisk spændt (trækker sammen i længere tid) mangler der energi på området, men den eneste måde at hente energien tilbage til systemet er at genaktivere funktionskredsen mellem muskler, sener, indre organer og nervesystem fra hele kroppen. Dette gøres effektivt og automatisk med Myoreflexterapi.

Myo Reflext Terapien er en moderne form for akupressur, hvor man trykker på musklernes tilhæftninger på knoglerne for at afspænde musklerne. Når man trykker på en muskeltilhæftning, tolkes det af nervesystemet, som om musklen er ved at blive revet af knoglen, fordi der i muskeltilhæftningerne er specielle celler (golgiceller), der refererer til rygmarven om, hvor stram en muskel er. Her tolkes trykket på tilhæftningen som om, at musklen er så stram, at den er ved at blive revet af, derfor afspændes den nu fra rygmarven.

​​Når rygmarven sender informationer til en muskel om at blive afspændt, sker meget mere end det. Den kolossale kraft der bruges på at holde en muskel spændt, går videre ud i muskelkæden og dennes forbindelse til de indre organer. Når man afspænder en muskel på tilhæftningen, får man mere energi til andre muskler og bedre funktion af de indre organer og nervesystemet generelt. For det tredje kommer ordrer fra nervesystemet til at spænde den muskel som er antagonist (arbejder modsat). Det betyder, at samarbejdet mellem den muskelkæde som bøjer kroppen forover og den der trækker kroppen bagover stimuleres. Når man har ondt i ryggen, skyldes det, at ryggens muskler ikke kan trække kroppen tilstrækkeligt bagover, fordi antagonisterne (musklerne på forsiden) er for spændte.

Det hyppigste mønster som ses hos kroniske smertepatienter er, at kroppen er mere eller mindre foroverbøjet, dvs. trukket i retning af fosterstilling. Dette skyldes at kroppen har haft behov for at beskytte sig mod slag af fysisk eller psykisk karakter. Når kroppen er lettere foroverbøjet, producerer man dobbelt så mange stress hormoner, som hvis man var helt rank. Dette forstyrrer metabolismen i kroppen og kan påvirke kroppens næringsomsætning. Myo Reflex Terapeuten vil her gå ind på kroppens forside, som er den spændte, og rent mekanisk løsne disse spændinger. Dette har en effekt på smerter i ryg, nakke, hoved, piskesmæld og stivhed generelt.

​Intelligence Nutrition – Glykoplan kost.

​Galileo træning:

Styrkelse af muskler, led og knogler og sygdomme i nervesystemet.

​Se link til hvad er Galileo under behandling.