Spædbørnsmassage & Børnebehandling

Spædbørns Massage og Børnebehandling er meget blid, omsorgsfuld kompetent berøring og Kranio Sakral Terapi til det lille barn. Blidt undersøges hoved, gane, nakke, rygsøjle, bækken korrigeres nænsomt. Der gives vejledning til forældre i Spædbørns Massage, så du selv kan følge op på behandlingen og hjælpe dit barn til vi ses igen.

LÆS MERE

Svane® Massage​

Svane® Massage er helende Massage til krop, sind og sjæl. Berøring fremmer velvære, afspænding og afvikler stress, frigiver hormonet oxytosin, ” at føl sig godt til pas hormonet” Svane® Massagen kan kombineres som Kropsmassage, Samtale og Energibalancering og Healing.

LÆS MERE

Myo Reflex Terapi

Musklerne bærer vores livshistorie. Hvis musklerne er kronisk spændte mangler der energi i området. Hvis kroppen er lettere foroverbøjet, producerer man dobbelt så mange stress hormoner, som hvis man var helt rank. Myo Reflex Terapi genaktivere funktionskredsen mellem muskler, sener, indre organer og nervesystem i hele kroppen.

LÆS MERE

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er meget blid, og effektiv, opfundet af kiropraktorer. Afhjælper skævheder og fastlåsninger, i hoved, nakke, rygsøjle, lænd og bækken og følelsesmæssige problemer.

LÆS MERE

Glykopanen

Intelegent ernæring bygger på at undgå kulhydrater, som omdannes til sukker i kroppen. Kulhydrater nedbryder vores celler og er den grundlæggende årsag til mange af de diagnoser og sygdomme vi ser i dag. Sukkerstoffer af alle arter, er meget værre end fedt. Omlægning af kost og motion er helt nødvendig for genopbygning af cellerne.

LÆS MERE