Healende Svane Massage til krop og sind.

Svane® Massage er en sunhedsbefordrende og helhedsorienteret service til kroppen og samtidig en hjælp til selvudvikling. Det er en kombination af kropsmassage, samtale og energibalancering og healing. Massage giver velvære og ro i krop og sind. Nyere forskning har vist at især berøring / massage øger mængden af hormonet oxytosin der også betegnes som ” føl sig godt til pas hormonet” et hormon der fremmer velvære, afspænding , ro, fred i sindet, den dybe hvile og som udskildes hver gang , vi gør noget godt for os selv , især når vi for berøring.

Der kan anvendes Hotstone varme lava sten, som en del af massagen, med focus på ryggen. Det virker dybt afspændende, løsner spændinger og anbefales ved slid i ryggen. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og knogler og giver i sig selv større grounding, jordforbindelse og healende.

Svane® Massage gives som enkeltstående sessioner med afspændingsmassage og/eller som strukturerede serier af sessioner.​

I sessionerne behandles temaer som grounding, her- og nu situation, livshistorie, perspektiv, erfaringer og begivenheder. Sidst sætter vi fokus på fremtidige handlemuligheder og løsninger.

Svane® Massage tilrettelægges i samarbejde med klienten.

  • Massage lindre eller helbreder: Stress og uro.
  • Behandling af: Ondt i ryggen, skæv rygsøjle, bækken, korsben, haleben, diskuspolaps mm.
  • Nakke og skuldersmerter
  • Graviditetsgener
  • Hjælper til selvindsigt og peronlig udvikling

Svane® Massage -Terapi og Personlig Udvikling


Ønsker du dybde, mening og virkelig forandring?

Svane® Massageserien® 1+12 Livscyklus.​

Pernille Kondo giver individuelle sessioner i et dybtgående massageforløb på 13 sessioner, hvor du får mulighed for at gennemgå en personlig og systematisk udviklingsproces. Denne serie anbefales når du har fået Svane® Massage 5 gange og føler dig parat til virkelig fordybelse og et skift i dit liv.

1+: Indledende session. Derefter følger de 12 sessioner. Hver session indledes med samtale.

1-2-3: I de første 3 sessioner arbejdes med grounding og forholdet til den praktiske fysiske realitet. Massagen tager udgangspunkt i benene.

4-5-6: Næste fase arbejdes med den personlige historie, følelseslivet, om det at få gjort livets erfaringer til en befordrende og frugtbar ballast. Massagen tager udgangspunkt i ryggen.

7-8-9: Herefter arbejdes videre med udtryk, sensitivitet og relationer. Det gælder om at få brugt og delt sine ressourcer, alt det du har i dag og levendegjort det i forhold til andre mennesker. Massagen tager udgangspunkt i arme, hals og bryst.

10-11-12: I de sidste sessioner arbejdes der med centrering. At være centreret vil sige, at du lever dit liv i overensstemmelse med at være den du er. Centreringsfasen er samtidig der, hvor man lærer at høste frugten af sit arbejde, og gøre sig klar til fremtiden og indre fornyelse. Massagen tager udgangspunkt i forsiden af kroppen, mave, hoved og hele kroppen.

Det anbefales at sessionerne placeres med 4 ugers mellemrum, der kan give en almindelig massage ind imellem hvis der opstår akut behov.