Kurser

Rekreationsophold på Patmos

World medicine holistic treatment, on Swan Spiti Retreate Center in Greece, focusing on Body - Mind and Spirit.

Rekreationsophold på Swan Spiti Retreate Center på den lille Ø Patmos i det græske Ø hav.

Har du været syg, eller er du syg og trænger du til efterbehandling efter sygdom. Har du for brug for en pause, omsorg og støtte til krop, sind og ånd i dit liv. Så et rekreationsophold en oplagt mulighed for at heale og kommer oven på igen.

Du tilbydes daglige behandlinger af Pernille Sylvest Kondo. Du kan læse hvilke behandlinger som jeg tilbyder på min hjemmeside www.svanecentret.dk. Healings samtaler – Behandlinger – coating – vejledning – selvudvikling – undervisning, skræddersyet efter dit behov. Du modtager behandling / vejledning og undervisning på alle hverdage.

Vi mødes 3 timer om dagen, fordelt efter dit behov.

Rekreations ophold:  Pris for 8 dage Kr. 8.000.-

Rekreations ophold:  Pris for 16 dage kr.- 15.500.-

Du kan komme sammen med din partner / ven eller alene.

Du er bor 2 min fra Swan Spiti Retreate Centret på et lille trygt og hyggeligt familie drevet Hotel, i dejlige omgivelser, med en smuk have og flot udsigt til Johannes klostret.
Hvis du kommer uden for turist sæsonen (Ex. juli, august og september) kan du bo godt og meget rimeligt på Villa Knossos.


Uddannelsen: Terapeut i Børnebehandling og Spædbørnsmassage

“Forvandlede bliver dine hænder, dygtige, intelligente, opmærksomme og følsomme, besjælede af en rytme, som nok er blid, men dog ufravigelig til dans er massagen forvandlet.”

F. Leboyer

Kursusbeskrivelse:

Uddannelsen består af intensiv undervisning i Krops Terapi og behandling på et fysioterapeutisk, psykologisk og spirituelt niveau i Svane®Børnebehandling Spædbørnsmassage.

Konceptet er til Mor, Far og Barn. Uddannelsen dækker perioden fra før ønsket graviditet, selve graviditeten, over fødslen og barselperioden, de første vigtige år af barnets opvækst og familiens nye liv. Uddannelsen giver en stor brede og kan anvendes på mennesker fra 0 til 100 år.

Ønsker Du at være med til at gøre en positiv forskel, har Svanecentret noget at byde på ud over det sædvanlige.

Du støttes i din faglige, personlige og bevidsthedsmæssige udvikling, som uddannelsen bringer dig igennem og vi tilstræber til enhver tid ubetinget at arbejde fra hjertet. Uddannelsen kan stå helt alene, eller kan bruges som overbygning og efteruddannelse for f.eks. sundhedsplejersker, sygeplejersker, fysioterapeuter, terapeuter m.fl

Børnebehandling:

På uddannelsen arbejder vi med en dybere forståelse af anatomi og fysiologi ud fra kroppens sammenhænge og ud fra et holistisk livssyn om Krop, Sind og Ånd.

Børnebehandlingen giver dyb indsigt i kroppens forskellige dele og deres samspil. Denne viden og forståelse giver dig mulighed for at lave en holdnings og funktionsanalyse af det enkelte barn / menneske og dermed give den optimale behandling.

Der undervises i at hjælpe/støtte det enkelte barn / voksne og korrigere for skævheder i blandt andet kraniet, rygsøjlen og bækkenet. Du lærer at finde årsagen og at behandle den ved de forskellige lidelser. Her tænkes specielt på spædbørnskolik og ondt i maven, spisemønstre, amning, refluks, søvnrytme, astma, bronchitis, allergi og øreproblemer, skævt kranie, fladt baghoved eller sider, skæv rygsøjle mm. Du lærer blandt andet at korrigere/rette ganen, der hvor spædbarnet ikke svøber rigtigt om moderens brystet og sutter rigtigt ved amning og meget mere. Vi behandler både børn og voksne (Far og Mor) og behandler f.eks. kvinden for bækkenløsning, ryg/nakkelidelser og andre skævheder opstået i forbindelse med fødslen.​

Moderen / kvinden i Barselstiden:

Vi fordyber os i hvordan vi oprigtigt giver støtte og omsorg til kvinder / forældre med små børn, og de særlige behov, der kan opstå efter fødslen. Du lærer at læse barnets og kvindens / forældrenes specielle behov og signaler, og hvordan vi går ind og støtter helheden.

Du får bl.a. af læge og akupunktører Elsebeth Lægaard indføring i den traditionelle kinesiske medicin, som vi har fundet særlig nyttig og relevant i arbejdet med at styrke mor og barn. Du vil blive undervist i meridianlære og akupunkturtryk (akupressur), median massage, fem element teori, som har særlig relevans i behandlingen under barselsperioden til kvinder og børn. Elsebeth Lægaard er gæstelærer og vil desuden undervise i akupressur til mor og barn og forelæser om barnets udvikling set i forhold til traditionel kinesisk medicin.

Dr. i Traditionel Kinesisk Medicin Karin L. Anderson underviser i puls og tunge diagnose.

Svane®Spædbørns / Børne Massage:

Du får en grundig undervisning i massage til Spædbørns og Børn og lærer at give individuel vejledning og rådgivning i børnemassage til forældre.

Åndedrætslære og Dybdeafspænding:

Du lærer at give vejledning i åndedrætsøvelser, genopbyggende og korrigerende øvelser, som har særlig relevans efter fødslen. Disse redskaber giver dig mulighed for at hjælpe kvinden / forældrene til at løsne op i kroppen og tage bedre vare på sig selv efter fødslen. Emnerne indgår som en vigtig og naturlig del af uddannelsen.

Meditationsretræte på hver kursusdag om morgenen, hvor der undervises i Selvudvikling, Meditation, Energiforståelse og Åndsvidenskab:

Du skal være villig til at arbejde med dig selv, så du opnår en selvforståelse og Selvindsigt.

​Selvtilgivelse / tilgivelse, Fred og glæde er vores vigtigste mål. Kun fra et ståsted af indre Fred kan vi arbejde i balance og neutralitet med andre mennesker.

Spædbarnsfamilien:

Familien har ofte brug for forældre-undervisning/-uddannelse. Vi giver familien nogle redskaber og teknikker til selv at arbejde videre med barnet? Det er meget vigtigt at få inddraget familien aktivt i selve behandlingsforløbet, så de bliver selvhjulpne.

​Samtalen​er et vigtigt redskab. Du lærer at opbygge en healende og befordrende samtale og atmosfære, hvor tillid er det bærende element.

Børn giver massage til børn:

Fremtidens skole. Undgå mobning. I Sverige har massage været på skemaet i skolerne i mange år, hvis du ønsker det, får du mulighed for at sætte dig ind i massage på skoler, det har vist sig at mobning reduceres/elimineres og den gensidige respekt og trivsel for det enkelte individ øges, når børn lærer at massere hinanden. Det er endnu et uopdyrket felt i Danmark med stort potentiale.​

Den ny tids børn:

Deres specielle behov. Hvem er de og hvad kommer de med? Hvordan kan vi hjælpe disse børn tilrette? Emnerne tages op løbende i uddannelsesforløbet.​

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen henvender sig til personer, der har interesse for og yder behandling til børn. Eksempelvis Terapeuter, Massageterapeuter, Zoneterapeuter, Sygeplejersker, Jordmødre, Sundhedsplejersker, Fysioterapeuter og alle med ægte interesse for børn, der ønsker at udvide deres kompetenceområde på et højt, fagligt niveau.

 

Forudsætninger og optagelseskriterier:

For at kunne blive optaget på uddannelsen skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som du ønsker at bygge videre på. Først og fremmest lyst til at give omsorg og støtte til forældre, specielt kvinder, som lige har født, til spædbørn og til børn. Når vi møder dem er de ofte i deres livs allermest sårbare periode, hvor alt er nyt og ukendt.

Du skal have gennemført 300 timers eksamensafsluttet undervisning i anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi på sygeplejeniveau.

Desuden grundkurset i Svane® Massage, som er grundfundamentet for start på uddannelsen.

Derudover sende på mailen en kort ansøgning til Svanecentret® stilet til Pernille Kondo og fortælle lidt om din baggrund, dig selv og dine mål og ønsker med udannelsen. Send dit CV og dine uddannelsesbeviser. Derefter vil du blive indkaldt til en lille samtale.

Det er en forudsætning, at du deltager i hele uddannelsesforløbet.

Kompetence:

Uddannelsen vil bringe dig stor faglig og menneskelig indsigt og du vil i høj grad udvikle din selv indsigt, selv udvikling og spitituelle udvikling. Vi starter hver morgen med meditations retræte i selv udvikling, fordybelse og meditation. Inspiration fra A COURSE in MIRACLES vil indgå i undervisningen. Du udvikler intuition, empati og evnen til at se klart. Målet er at uddanne ægte menneskevarme terapeuter, som ønsker at gøre positiv en forskel.
Du vil få en gedigen forståelse af psykologien før og efter fødslen og den vigtige bonding af Barn, Mor og Far, som er hele fundamentet for livet.
Du lærer at få dyb forståelse for kroppens, psykens, tankernes og åndens indbyrdes sammenhæng. Du lærer at tænke i en bred helhed, i det hele menneske.
Vi arbejder målrettet med barnet fra fødsel til og med puberteten. Men uddannelsen henvender sig selvfølgelig til behandling af alle.
Uddannelsen opfylder Sundhedsrådets SR´s normer for terapeutuddannelser. www.sundhedsraadet.dk.​​

Kursets omfang:

10 kurser á 5 dage. Det ene kursus er fordelt på enkelte dage over hele forløbet. Dagene aftales endeligt når gruppens geografiske sammensætning kendes. Uddannelsen strækker sig over 2½ -3 år. På alle kursus dage er der teori, behandling,og øvelser.​


Grundmodul 1:
Truncus (kroppen)​


Grundmodul 2:
Truncus et Pelvis (kroppen og bækkenet)


Grundmodul 3:
Skulderåg, Truncus et Pelvis (skuldre, krop og bækkenet)


Grundmodul:
Craniet (omfatter indgående orientering om kraniet: udvikling og funktion fra spæd til voksen)


Udviklingsmodul 1:
Foster- og spædbarnsudvikling og dens betydning for den almene og motoriske udvikling ( op til 6 mdr.)


Modul TCM.:
Undervisning i Kinesisk Medicin 5 dage som lægges ind imellem.


Udviklingsmodul 2:
Den motoriske udvikling fra barn til voksen (6 mdr. – pubertet)


Behandlingsmodul 1:
Omfatter diagnostisering og behandlingsvurdering


Behandlingsmodul 2:
Omfatter behandlingsteknikker


Behandlingsmodul 3:
Omfatter behandling


Skriftlig eksamen:
Afleveres. Dato kommer senere


Praktisk eksamen:
Behandling af et barn Dato kommer senere


Mødetid:
8.00 til ca. 17.00. Der kan dog være enkelte dage, hvor vi slutter kl. 21.00, hvis vi har gæstelærer. Besked gives i god tid når det er helt afklaret.Afleveres. Dato kommer senere.


Skab det liv, du ønsker dig i Kærlighed​

Lær at rense og skabe dit indre rum i Kærlighed

Lytter du til frygtens eller kærlighedens stemme? Tilgivelsens vej.

Hvad skal dit liv fra nu af indeholde ?
Hvilke forhindringer ser du ?
Konverter tristhed (depression) i livet til positivt nærvær og fremadrettet tænkning.
Selvobservation: Observation af sindet, tanker og følelser – og beklagelser.

Villighed til at se på offerrollen og gamle mønstre.
Kunsten at se sig selv, at rumme sig selv og være sig selv.

Hvordan lærer vi at tage et reelt ansvar for vort liv ?
Samtale, udveksling og aktiv lytning: Lær at give udtryk for, hvad du gerne vil have.
Hvordan integrerer vi hver især polariteterne i os selv og i relation til det andet køn ?

Hvordan skaber du i praksis det liv, du ønsker dig ?
Hvordan skaber du resonans mellem dig selv og et andet menneske ?
Familie-konstellationer / -opstillinger.
Specielle forhold. Sande relationer. Hvordan lærer vi at kommunikere og skabe sammen ?

Vejen til en velfungerende relation / parforhold.
Det enheds-skabende møde imellem mand og kvinde.
Lær at igangsætte og bruge de regenererende og helbredende kræfter i dig selv.

Hvordan medskaber du i praksis, at dine omgivelser får et bedre liv ?
At så en blomst i et andet menneskes have / liv ?
Forvandling af frygt og skyld via selv-tilgivelse er vejen til mere Fred og Kærlighed.

Den meditative stilhed hjælper dig til selv at skabe dit eget indre rum af Fred.

Kursusdagene vil være afvekslende og meget inspirerende, og der vil indgå øvelser, samtale, centrering, Meditativ praksis, for at opnå fordybelse og indre stilhed. Selv-tilgivelse renser dit indre rum og er den renselse, der helbreder sindet, og åbner vejen til enhed.
Undervis kun i kærlighed, for det er det, du er.

Du vil komme styrket hjem med masser af læring og erfaringer, som du direkte kan omsætte og bruge i dit daglige liv og arbejde. Viden og praksis, du ikke vil undvære, når du har lært det.

Vejen til fredelig sameksistens og fællesskab: At du møder dig selv og andre med Opmærksomhed, Accept, Respekt og Anerkendelse.
Undervisere: Pernille Kondo, Terapeut og Spirituel lærer.


A Course in Miracles | Et Kursus i Mirakler - Tilgivelse

​Lytter du til frygtens eller kærlighedens stemme? Tilgivelsens vej.​

Et kursus i Selvtilgivelse.


Det er sagt om A Course in Miracles, og med rette, at det er det mest avancerede, spirituelle og psykologiske værk, der eksisterer, eller for den sags skyld nogen sinde har eksisteret.

Bogen består af tre dele, hvoraf den første er Tekstbogen. Dette er den teoretiske baggrund, det spirituelle, metafysiske og psykologiske grundlag for anden del, som er Arbejdsbog for Studerende. Denne består af 365 lektioner, én for hver dag i året. Meningen er, at den studerende skal læse og praktisere én lektion hver dag i et helt år. Lektionerne er selvforklarende. Den tredje og sidste del er Håndbog for Lærere, som foruden en del forklaringer på ord og begreber, også omhandler de karakteristika, som en kursuslærer skal besidde.

Kurset A Course in Miracles er udgivet som en samlet bog.

Kurset er oversat til dansk, men er meget smukt at læse på engelsk (originalsproget).​

Hvem skrev det?

Kurset er nedskrevet af en amerikansk psykolog ved navn Helen Schucman, som i midten af tresserne, til sin egen forfærdelse, begyndte at “høre en indre stemme”. ”Forfærdelsen” skyldes, at hun dels betragtede sig selv som en videnskabsmand med stort V, og dels fordi hun var jøde, og stemmen identificerede sig selv som Jesus.

Hun troede i begyndelsen helt bogstaveligt, at hun var ved at gå fra forstanden, men takket være hendes chef, psykologen Bill Thetford begyndte, og fortsatte hun med, at nedskrive det, som stemmen dikterede hende.

Syv år senere lå værket A Course in Miracles færdigt i manuskript.

Efter mange besynderlige begivenheder var bogen i 1976 på gaden for første gang.

Hvad handler A Course in Miracles om?

A Course in Miracles er en afvikling af den vanemæssige tænkning i skyld og frygt, til at tænke i tillid, tilgivelse og kærlighed. Kurset er undervisning i at lære selvtilgivelse, som er helbredelse af sindet.

På kurset lærer du at afvikle troen på skyld og frygt. Hensigten er at genetablere kontakten mellem Helligånden og individet – at give os mennesker mulighed for at få direkte kommunikationsforbindelse til vores oprindelige kilde “Den højeste bevidsthed”.

I tekstbogen siger Jesus, at Kurset er en vej tilbage til Gud, men blot én vej iblandt mange tusinder andre veje, og ligeledes siger han, at Kurset er den hurtigste vej. Kurset er således ikke for alle, men for dem, som er i stand til at acceptere dets meget logiske og konsekvente tankesystem. Kurset er meget logisk og konsekvent, men også meget poetisk og smukt.

Uanset om vi er bevidste om det eller ej, er vi alle på vej tilbage til Gud. Alle finder vi en vej, som passer netop til os, og for mange mennesker i den vestlige verden synes A Course in Miracles at være vejen.

På grund af de mange poetiske og smukke passager, tror mange, at Kurset handler om kærlighed.

Dette er en misforståelse, for som det siges allerede i indledningen, sigter dette Kursus ikke mod at undervise i betydningen af kærlighed, da dette ikke er noget, man kan lære, for kærlighed er blot.

Derimod er målet med A Course in Miracles at finde og fjerne de blokeringer, vi selv har sat op imod kærligheden. Først herefter er vi i stand til at opleve kærligheden.
A Course in Miracles er netop udformet således, at vi, når vi arbejder med det, kan opdage og fjerne disse barrierer og i stadig større grad i vor dagligdag opleve tilgivelse, fred og kærlighed.

De, som går i gang med A Course in Miracles, oplever en total ændring af deres tankemønstre og af hele deres liv. Dog er det ikke ualmindeligt, at der kan kommer pauser af kortere eller længere varighed.​


Hvor kan jeg få mere at vide om kurset?

Selv om bogen fremstår som et selvstudium, er det de færreste, der er i stand til at studere det uden hjælp – og det behøver du heller ikke.
Svanecentret i Tisvildeleje ved Helsinge og Frederiksværk i Nordsjælland har grupper med forelæsning og praktisering af A Course in Miracles.

Hvis du har lyst til at være med i en af grupperne i A Course in Miracles, kan du sende en e-mail til Pernille Kondo på svanecentret@mail.dk. I denne e-mail bedes du redegøre for dit spirituelle mål og fortælle lidt om dig selv – senest 14 dage ingen start.


Forudsætning for at deltage i A Course in Miracles

En forudsætning for at deltage i A Course in Miracles er lysten til at skabe i kærlighed. Det er desuden en fordel, som letter forståelsen af kurset, at du har læst bogen ”Nuets kraft” af Eckhart Tolle, Borgens Forlag eller lignende materiale.

Kursusprisen for ti undervisnings dage fordelt over et år er kr. 5.000.- Depositum er på 2.000 kroner og betales ved tilmelding til A Course in Miracles. Resten betales senest tre uger inden kursusstart (anden aftale kan indgås).

Alle bedes rydde op efter sig selv, og gruppen hjælper til med te og kaffe brygning. Der serveres frugt eller kage i pauserne. Derudover spiser vi altid sammen i gruppen, så medbring en lille ret eller noget til fælles buffet.

Andet:

Foreningen ”Et kursus i Mirakler” har udgivet en Engelsk-Dansk ordliste med mere end 7.000 ordpar fra A Course in Miracles samt en dansk introduktion til Et Kursus i Mirakler og Dine regler – din virkelighed. Derudover har de også udgivet en CD på dansk om tilgivelse af Erik Refner. Bøgerne og CD’en kan købes på Svanecentret i Tisvildeleje i Nordsjælland ved Frederiksværk og Helsinge.


Svane Massage​

Svane® Massage er kropsterapeutisk massagesystem, som forener meditation, samtale, massage, energibalancering, selvudvikling og omsorgsarbejde.

Formålet med dette arbejde er at støtte og intensivere din naturlige udviklingsproces. Vi tager udgangspunkt i et holistisk livssyn d.v.s. at vi integrerer krop, sind og ånd i processen og at vi som mennesker er en del af en større sammenhæng.

Grundkursus i Svane® Massage


Glæd dig til fem lærerige og glædes fyldte dage med Healing og Helbredelse af krop og sind. På dette kursus lærer du at give og modtage en hel krops massage.

Kurset er en indføring i Svane Massagens praktiske og teoretiske grundteknikker. Svane Massage virker meget afspændende og balancerende på krop og sind. Svane Massage giver dig øget kropsbevidsthed, krops glæde, jordforbindelse styrkes og er et fantastisk godt redskab til Selvudvikling. Svane Massage udvikler intuitionen og giver selv indsigt og kendskab til energicirkulation og energiforståelse i det menneskelige energisystem. Endvidere arbejdes der med Mindfulness, Meditationspraksis, Nuets Kraft, Selvobservation, Samtale, Energibalancering, Selvudvikling og medmenneskelig omsorg til den enkelte. Formålet med dette arbejde er at støtte og intensivere Personlige vækst og din Spirituelle udviklings proces. Vi tager udgangspunkt i et holistisk livssyn d.v.s. at vi integrerer Krop, Sind og Ånd i processen og at vi som mennesker er en del af en større helhed.

Massagen virker dybt og styrkende og meget afspændende, løsner spændinger og anbefales ved generel slid i ryggen, lænde problemer mm. Massagen løsner muskler og knogler og giver en dyb healende og styrkende effekt og det er en fantastisk dejlig oplevelse.Trænger du til pleje og omsorg og en periode hvor du kan hele op, og lære noget, som virkelig giver mening, så er dette kursus noget for dig.

Grundform i Svane® Massage sigter professionelt og giver adgang til uddannelse som Svane® Terapeut i Spædbørns / Børne Massage og Børnebehandling.


Prøv evt. selv en Svane Massage®

før du beslutter dig for at gå på kursus.


Videregående kurser i Svane Massage® konceptet og uddannelsen

Uddannelse og efteruddannelse:

Uddannelsen der afsluttes med eksamen, opfylder toldvæsenets krav for momsfritagelse, samt de krav, de faglige foreninger har for at kunne blive registreret behandler (RAB).

Polaritets Terapi og Svane Massage®


Polaritetsterapi er et healingsredskab der tager udgangspunkt i den amerikanske læge Dr. Randolph Stones metoder og anvende til at skabe balance og harmoni i et menneske. Imellem det maskuline og det feminin, det spirituelle og materielle, fortid og fremtid, erfaringer og vision m.v.

Alle polaritetsforhold har en kropslig og psykisk dimension, og ubalancer kan være den dybereliggende årsag til sygdom. Polaritetsterapi genskaber de naturlige modsætningsforhold og åbner for en sund bearbejdning af forståelse af psykiske ubalancer.

Du lærer både en generel Polaritetsterapi – Massage og en metode der tager udgangspunkt i konkrete problematikker f.eks. smerte, stress, frygt, vrede, eller bindinger til fortiden. Begge metoder kan integreres i Svane® Massage grundformen og Terapeutisk Berøring.

Du lærer endvidere Polaritets samtale som gør det muligt at lokalisere og bearbejde polære ubalancer.

Svane® Psykisk Massage og Psykisk Diagnose


En terapeutisk healingsteknik som integreres i massage.

Psykisk Massage og Psykisk Diagnose

Arbejdet med psykiske strømme kommer fra den kinesiske kropspsykologi, og balancering af strømme anvendes til at frigøre energi i kroppen, så sindet kommer i balance.

Metoden anvendes typisk i sammenhænge hvor klienten har problemer med modtagelighed, rummelighed, grænsesætning, udtryk, forvandling af energi eller frigørelse af handlekraft og kreativitet.

De otte strømme forbinder krop, følelse og spiritualitet, og de har indvirkning på vores stressniveau og velbefindende.

Du lærer at tage udgangspunkt i såvel fysiske som psykiske ubalancer, og du får en grundlæggende viden om psykisk diagnose.

Der arbejdes uden på tøjet på kurset.


Integritet og Sindro​

Personlig Udvikling. Træning i at hænge bedre sammen som menneske.

 Lær at bevarer og rense dit indre rum.

Vejen til fredelig sameksistens og fælleskab: Opmærksomhed , Accept, Respekt og Anerkendelse.

​Ønsker du at udvikle og udfolde det potentiale du har med dig ?

Vi går dybere ind i forståelsen af, hvordan krop, følelser, tanker og ånd spiller sammen og nøje er forbundet i mennesket. Vi har valgt at arbejde sammen og med hinanden om det, der interesserer os allermest og har et ægte ønske om at dele vore erfaringer og viden.

Vi vil på gruppen arbejde med følgende emner:

 • Den vigtige Integritets-træning : Et helt nødvendigt Selvudviklings værktøj, til Autensitet og Helhed.
 • Integritet: At blive tryg ved sig selv og i sin egen krop.
 • Hvad vil du gerne opnå, og hvad vil du gerne undgå ?
 • Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af ?
 • Du lærer at bruge dit Solar Plexus bevidst og i praksis, det er det, der kaldes mavefornemmelse. Vi træner og praktiserer øvelser.
 • Se og forstå livet på en gradient. Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe, hvor du tager et trin af gangen.
 • Hvordan opnår du mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskabs-følelse ?
 • Ængstelse, Angst, Frygt, forvandling og transformation til mere kærlighed.
 • Samtale og aktiv lytning indgår.
 • Tryghed i sig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan tilgive en hændelse.

Kursusdagene vil være afvekslende og meget inspirerende, og for at opnå større fordybelse og indre stilhed vil der indgå øvelser Meditativ praksis med Selv Tilgivelse og Tilgivelse, som et vigtigt redskab. Stilhed hjælper dig til at skabe dit eget rum i Fred og Kærlighed.

Du vil komme styrket hjem med masser af erfaringer og læring, som du direkte kan omsætte og bruge i dit daglige liv og arbejde.
Viden og praksis, du ikke vil undvære når du har lært det.

Undervisere: Pernille Kondo, Terapeut og Spirituel lærer.


Energiforståelse

Den ny tidsalder, energiforståelse - at gå hjertets vej
Energiforståelse indgår i alle kurser.

År 2012 og de næste 20 år vil bringe mange forandringer over hele kloden. Det er allerede i fuld gang. Vores nuværende bevidsthedsnivau vil blive løftet gennem renselse og transformation og en helt Ny Tidsalder vil tage sin begyndelse i År 2032. De næste 20 år vil nye spirituelle energier strømme ind i stor stil.

Mulighederne for spirituel vækst / udvikling bliver enorne og millioner af menneske sjæle vil få mulighed for oplysning og at gå hjertets vej.
Inden vi kommer dertil vil vi højst sandsynligt komme til at opleve klimatisk, økomomisk og politiskforandringer over hele kloden, som vi i dag slet ikke kan forstille os i dag. Men der er intet at frygte. Der vil ske et løft op på hjerte nivau og en ny og mere kærlig verden vil blive resultetet. Vi har alle mulighed for at få fornyet indsigt og for os alle er det nødvendigt at foretage et bevidst valg imellem lys og mørke.

Behovet for at lære at se i kærlighed bliver enorm. Renselse, Selvudvikling, Meditation og bevidst Sjælskontakt gennem træning af sindet i kærlighed, bliver nødvendigt og at lære bevidst igen og igen at vælge lyset. Arbejdet med Tilgivelse/Selvtilgivelse, som er at ændre opfattetse, befordre Helbredelse af sindet. Det bliver en vidunderlig mulighed i den rejse vi alle må vælge at foretage, at finde/genfinde vejen hjem og vælge at se os selv og hinanden i Tilgivelse, Fred og Kærlighed. Valget er dit mit og vi bliver udfordret på følselser og tanker for at lære at iagtage den måde vore sind opfatter og arbejder på. Vi lære dermed at tage ansvar for vores egne følelser og tanker og tilgive den måde vi opfatter og tænker om os selv og vores medmennesker på.

​Det er til syvende og sidst inde i mig, ufreden foregår og ikke uden for mig selv. Min interesse er ikke adskildt fra mine medmennesker. Vi har alle den samme interesse

“We are all one”. VI ER KÆRLIGHED.


Meditationskursus

Meditationskursus giver dig ro i sjælen.
Meditation indgår på alle kurser.

​På meditationskursus kan du lære at få ro i kroppen og få styr på dine følelser og tanker. Du vil også få bevidst sjælskontrakt, og med mindfulness, meditation og energiforståelse vil du også få sindsro.

Vi går nemlig bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro og bevidsthed.

​Du får vejledning i at fokusere og at være i nuet ”i din væren” med fokus på dit åndedræt. På den måde kan du lære at finde din egen indre fred.

Mit meditationskursus består både af teoretisk og praktisk undervisning.

Jeg underviser også på en lang række andre kurser end dette meditationskursus, herunder blandt andet A Course in Miracles, men fælles for alle kurserne er, at der bliver undervist i meditation på dem alle.


QI Gong​ - Meditation

Ønsker du ro i krop og sind

Medicinsk Qi Gong er en mange tusind års gammel helbredelsesmetode, som anvendes bl.a. på hospitalerne i Kina, med meget gode resultater. Qi Gong består af mere end 5000 år gamle øvelser: Det er langsomme, rolige øvelser kombineret med åndedrættet. Qi Gong åbner op og skaber ro i tankerne. Du får kontakt med bindevævet, der er så vigtigt for at holde krops vævet elastisk. Det indvirker på vores nervesystem som derigennem giver ro i sindet.

Qi Gong har en meget positiv indvirkning på vores organer, immunforsvaret og energiniveauet hæves, og det giver balance og harmoni i krop og sind. På kurset indgår Naturgong. De ti bevægelser af Qi Gong mester Dr. Zang fra Kina, samt 30 minutters Afspænding og Meditation.

Kurset er både for mænd og kvinder. Det er en stor nydelse at arbejde med Qi Gong.


Yoga - Selvhealing - og Meditation

Yoga er en måde at arbejde med sig selv på, en god vej til større fysisk og psykisk velvære

Du vil forøge elasticiteten i dit bindevæv og smidigheden i din krop, som er forudsætning for at vi kan holde os vitale og smidige højt op i årerne. I en rolig og tillidsfuld atmosfære arbejder vi med et afvekslende program bestående af Yogastillinger, hvori det klassiske program vil indgå. Du lærer at arbejde med dit åndedræt, din kropsholdning og koncentration og opnår derved en bedre balance i krop og sind. Yoga virker opbyggende og smidiggørende på hele kroppen og gør dine bevægelser friere. Gennem afspænding vil vi opbygge ro, indre stilhed og bevidsthed .

Ønsker du at tilegne dig forståelse i læren om energi, til glæde for dig selv og dine medmennesker?

I en tryg og accepterende atmosfære vil vi erhverve os erfaringer og ny viden. Vi vil arbejde mod større indre ro, som er nødvendig for at stå fast på egne ben i vor tid.

 • Fordybelse i drømmens sprog
 • Chakraernes bevidsthedsmuligheder
 • Teknikker med visualisering, koncentration, lyd, farver og lys
 • Dyb kontakt til jordforbindelse / jordpunktet
 • Fred og stilhed i mit sind og bevidst sjælkontakt

​Som kropstræning tager vi udgangspunkt i bindevævet, som er vigtigt at holde smidigt og elastisk hele livet. Øvelserne vækker og vitaliserer bindevævet både fysisk og psykisk, aflaster nervesystemet og giver mere ro og social intigitet.

Vi vil anvende yogastillinger og åndedrætslære samt afspændingen Yoga Nidra og Prana Vidya, som er læren om selvhealing. Formålet er at hjælpe den enkelte til selv at opbygge større fysisk og psykisk stabilitet og balance.